Ki unja még a szerintetek mennyi lesz idén a ponthatár című kérdéseket?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 16:52
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindenki, de sajnos ennek van most az idénje.. eddig az volt, h fosnak az érettségitől, most hogy mennyi lesz a ponthatár és már elkezdődtek a "nem tanultam semmit a szóbelire, elég-e 1 hét" című kérdések. Aztán jönnek a kit vettek fel xy-ra stb.. Nem látják, hogy mennyire gázak és dedósak -.-"
3/7 A kérdező kommentje:
Én is most felvételizek és persze engem is nagyon izgat, de úgysem tud senki pontos számot mondani. Lesz, amennyi lesz. Akinek van egy kis esze meg megnézi az elmúlt évek ponthatárait, megnézi, hogy idén hányan jelentkeztek arra a szakra és a mennyi a max. létszám, amennyit felvesznek. Az egész úgyis azon múlik, hogy akik arra a szakra jelentkeztek azoknak mennyi a pontjuk.
2012. jún. 14. 17:22
4/7 anonim válasza:
Így igaz, szerintem akik itt kérdezgetnek ilyenket, nem valók egyetemre. Habár sajnos itt is vannak akik eljönnek úgy vizsgázni (olyanra, ahol a bukási százalék kb. 90%-os), hogy késnek egy órát, aztán meglepődnek, hogy van beugró (pedig félév elején ki van adva a lista), aztán megkérdik, hogy szóbeli-e a vizsga stb... szerintem az ilyen kérdezők is kb. ilyen értelmi szinten vannak. Baromi idegesítők, hogy ennyi önállóságra sem képesek.
5/7 anonim válasza:
mert szerintetek mennyi lesz a ponthatàr a SOTE-n ? BME-n ? ELTE-n ? :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem érthető, h mindenkit, aki felvételizik érdekel a ponthatár. Idén még inkább, hiszen pontszámítás is változott, keretszámok meg nagyon, előző évekhez képest lehet, h teljesen más pontszám lehet bizonyos helyeken. Ha zavarnak ezek a kérdések, akkor talán ne olvasgass gyk-t.
7/7 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem én írtam ki a kérdést, csak megfeledkeztem róla :D de igen, nagyon unom már, főleg azért, mert én pl több helyre is odaírtam, hogy nem vagyunk jósok és pont ugyanannyi információ van a kezünkben, mint a kedves kérdezőnek, arról nem is beszélve, hogy még a szóbeli érettségik sem zajlottak le, így eredmények alapján sem tudjuk megsaccolni. Persze ilyenkor mindig én vagyok a gonosz, meg ilyenkor megkapom, hogy "Minek írtál, ha nem tudod a választ". De legyünk őszinték: senki nem tudja a választ :)
Egyébként az olyan kérdéseket én is bírom, hogy : elegendő 3 nap, hogy megtanuljak 8millió oldalt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!