Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy alakul a...

Szerintetek, hogy alakul a ponthatár? (többit lejjebb)

Figyelt kérdés

BGF-gazdaságinformatikára tavaly 301 pont kellett (támogatott), és ahogy néztem idén háromszor-négyszer annyian jelölték meg ezt a szakot mint tavaly, viszont a keretszám nem változott, vagy nagyon minimálisan (ha jól láttam a dolgokat)

BCE- gazdinfón tavaly volt 416 a pontnatár (ha jól emlékszem), keretszám ott se nagyon változott, itt 2-3-szor többen jelentkeztek mint tavaly.

2012. jún. 6. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Idén ugye 10 ponttal többet ér az emelt, úgyhogy egy 20 pontos emelkedés természetes lenne... elvileg. Valószínű ha ekkora túljelentkezés van, akkor még magasabbra lehet számítani, józan paraszti ésszel drasztikus emelkedésre. De tudod ebben is az számít végül, hogy a jelentkezőknek mennyi pontja van, és ott húzzák meg valahol a határokat. Idegesítő hogy nem lehet tudni....
2012. jún. 6. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:

remélem azért a BGF-en 380 fölé nem nagyon megy...

Corvinusról igazából már lemondtam

2012. jún. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!