Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Mit reggeliztek,...

Egyetemisták! Mit reggeliztek, hogy jobban fogjon az agyatok tanuláskor?

Figyelt kérdés

Valami egyszerű kajára gondolok pl. tojás, virsli, tejbegríz, stb.

Amitől jobban fog az agyatok, és nem éheztek meg óránként :D

2012. jún. 18. 07:34
 1/4 anonim válasza:
90%

Negatívan állok hozzá, mit nem.

A sok és zsíros étel, ugye fokozottabb emésztést kíván.

Szóval csak margarinos pirítóst eszek, ami nagy szó, igencsak haspók húsevő vagyok.

De amiket felírtál, simán jók.

Meg még csoki.

(Csak zárójelben, nem hülyeség ilyen szempontból a böjt sem. Kicsit tisztább az ember feje. Megfordítva: jó családi ebéd után megyek is aludni, ugye.)

2012. jún. 18. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisadag angol reggeli leegyszerűsítve. Bab, tojás, paradicsom, pirítós, valami húsféle. De azért ne egye tele magát az ember. Ez mondjuk aránylag elég zsíros, de éhes nem lesz tőle az ember, és van benne tápanyag. Illetve müzli, de nem ezeket az újragondolt akármiket, hanem az eredeti módon készített müzlik.
2012. jún. 18. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Klasszikus recept alatt a Maximilian Oskar Bircher-Benner féle receptet értem.
2012. jún. 18. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Vizsgaidőszakban (pl most is) jó ha délig eszem valamit. Van amikor olyan ideges vagyok, hogy egyszerűen nem megy, pl. vizsga előtti napon, vagy aznap. Amúgy nem viszem túlzásba, általában valami gyümölcs (idény szerint), müzliszelet, zabkeksz, nagyon ritkán eszem bőséges reggelit, pl egy szendót jól megpakolva. (vega vagyok, nálam az ilyen tojás, virsli kombó nem játszik alapból se...)
2017. jún. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!