Egyetemisták/Fősulisok? Ti szoktatok jegyzeteket eladni/venni?
Igen,erre én is gondoltam, h akkor biztos "összefognak", 1 megveszi és lefénymásolják, de végülis már akkor is kerestem rajta egy kis pénzt:P (Amúgy a bnőm,akinek odaadom nem adná tovább, még ő mondta, hogy ad 1000 ft-t nekem, ne adjam oda ingyen, mert sokat dolgoztam vele).
Csak mondjuk nem tudom többeik hogy állnak vele, megvennék-e:/ Meg lefénymásolnám én, és akkor úgy készen kapnák meg, több, mint 100 oldal amúgy. Lehet jövőre elsősöknek bejátszom, ők még nem olyan tapasztaltak, csak mondjuk utána többször nem is lehetne, mert akkor meg ők adnák el, így jobban belegondolva, annak nagyon nem örülnék:/
Nekünk van egy "saját" kis fénymásolónk:D Mármint ezt úgy értem, hogy gyakorlatilag az a fénymásoló a szakomon tanulókból él meg jórészt, begyűjtötték már az összes cuccot, és ha vkinek van vmije, oda adja le.
Csak bemegyünk, elmondjuk melyik jegyzetet akarjuk és már adják is:D Velük lehet üzletelni, hogy ha vki kidolgoz vmit. De nem tudom mennyit fizetnek érte:)
Nekem ez az "egymás között adjuk-vegyük" a dolgot nem jön be. Nem lenne pofám vkinek azt mondani, hogy akkor x forint lesz...
Főleg úgy, hogy felelősséget sem tudok vállalni a jegyzeteimért.
Nálunk alap, hogy minden körbemegy a levlistán, akinek kell, az használja.
Nálunk csinálja azt egy klikk, hogy a már meglévő kidolgozott jegyzeteket nem hajlandóak csak pénzért odaadni. Ergo nem is ők dolgozták ki. A megoldás az, hogy keresel a koliban egy felsőbbévest és kérsz tőle anyagot.
Amúgy nekem egyenesen hányingerem van azoktól, akik dugdossák vagy csak pénzért adnak valami olyat, amihez közük nincs, nem ők csinálták, csak hogy nekik jobb átlaguk legyen.
Ha te dolgoztad ki, akkor lehet megéri pénzt kérni érte, de ne számíts túl sokra, max egyszer kapsz érte, mert ahogy említették mások is, szét fogják szórni. A gólyákhoz is elfog már jutni ingyen, szóval hatalmas gázsit nem fogsz tudni keresni rajta!
No meg ha kérsz egy ezrest, azt 10-en összedobják, nem lesz akkora érték, hogy ne adja más sem tovább ingyen!
Nem tudom, hogy fizetnek-e érte, vagy kap-e esetleg az illető vmi kedvezményt.
De én is akarok majd jegyzetet leadni, úgyhogy meglátjuk:) Ha fizetnek is, nem hiszem, hogy sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!