Milyen magas ponthatárok várhatóak erre az évre azokon a szakokon ahol most szüntették meg az államilag támogatást?
Figyelt kérdés
Olyan helyekre tudtam csak jelentkezni ahol már csak költségtérítéses szakok vannak, mert ebben az évben vették el az állami támogatást. Ilyen esetben mi várhat? Pl: 205 volt a költségtérítésesen és 395 az államin .... akkor most ha már csak költségtérítéses van mi várható?2012. jún. 15. 22:43
1/1 anonim válasza:
ezt nehéz megmondani, de akinek 400 pontja van, az szerintem tuti nem fog fizetősre jelentkezni, inkább másik szakot választ. szerintem (bár ez csak tipp) olyan 300 körül lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!