Mikor küldik ki az érettségi bizonyítványokat?
Külföldön élek, csak lejövök minden vizsgára és vissza dolgozni..
Ugye julius 10. elött kell feltöltenem a bizonyítványt, de ezt mikor kaphatom meg, vagy lekell jönnem azért is magyarországra?
Valaki tudja hogy mire számíthatok?
hm, nem értem, mondjuk junius 24-én, van az utolsó szóbeli vizsga, és ezzel lezárúl a érettségi folyamatt..
Akkor osztják szét a bizonyítványokat?
Ebben az esetben az a gond, hogy én csak junius 17 és 19 között leszek magyarországon..
lehet valahól egy pontos napot kapni, arról hogy melyik nap lesz?
Nem is gondoltam arra hogy hogy fogoom át venni, a bizonyítványt... Mert ha külföldröl jönnek az emberek érettségizni, hogy gondolták hogy átvegyem..
nem fognak hozzád igazodni... ez már több tíz éve így van, hogy az érettségi utolsó napján osztják ki.
maximum beszélsz az igazgatóval és/vagy az iskolatitkárral, hogy egy meghatalmazás útján átvehesse valaki és megindoklod miért.
és mikor van az érettségi utolsó napja?
Kicsit rosszúl informáltak, ha ott kell lenni, a behívó levélbe miért nem írták ezt is..
Csak a vizsganapokat írták nekem...Nincs benne semmi arrol hogy mikor, hól kéne az érettségi bizonyítványomat át vennem..
szerintem ezt szóbeli nyitás napján mondták el, legalábbis nálunk minden információt akkor közöltek.
hívd fel/írj mail-t az iskoládnak, hogy ebben az esetben mi a teendő, mást nem tudok javasolni
Hát, épp ez a dolog, hogy nem járok iskolában, csak oda küldtek hogy csináljam náluk a vizsgát..
De majd hétfön megkérdezem egyiket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!