Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki 5-6ból bukott év...

Ha valaki 5-6ból bukott év végén az át tudna menni pótvizsgán?

Figyelt kérdés
Ha mmindennap tanul rá több órát
2012. jún. 13. 12:10
1 2
 1/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha rendszeresen készülne, akkor igen. De elég kérdéses, hogy akinek 10 hónap nem volt elég, az fog-e egész nyáron rendszeresen készülni.
2012. jún. 13. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Aki ennyiből bukik, valószínűleg nem pótvizsgázhat.
2012. jún. 13. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:

én úgy hallottam h 3 bukás felett nem lehet pótvizsgázni (nem tom mennyire igaz)

de ha egész évben nem tanultál miböl gondolod h pont nyáriszünetbe minden napot végig tudnád tanulni?

2012. jún. 13. 12:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Bármennyiből lehet pótvizsgázni .

Mert nem akarok évet ismételni..ezért az egész nyári szünetemet rászánom a tanulásra!

2012. jún. 13. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát elég húzós lesz, ha egész évben ennyire les*artad a tanulást.

Egyébként jó nektek, hogy ennyire engedékenyek. Nálunk (meg a legtöbb helyen) három bukásnál már automatikus ismételni kell.

2012. jún. 13. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
nálunk egyböl elküldik másik suliba aki bukás közelében van év végén. nincs lehetöség pótvizsgára se évismétlésre. és sztem több helyen kéne igy csinálni. aki 9 hónap alatt nem tud elérni egy kettes szintet...
2012. jún. 13. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
igen, csináld. csak akkor úgy állj neki, hogy menni fog. jövőre meg kösd fel a gatyád. hanyadikos vagy? és miért buksz ilyen sokból?
2012. jún. 13. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, nem veszíthetsz vele semmit, bár nem gondolom, hogy aki 10 hónapon keresztül nem tanult egyáltalán, az nyáron 6 tárgyból fog felkészülni pótvizsgázni.

Nálunk a tanárok is azt mondják, hogy már 3 tárgyból is nehéz átmenni pótvizsgán, és hogy 5-6 tárgyból nagyon kevés az esélye.

Aki 10 hónap alatt nem tudott összehozni magának egy kettest, az abszolút nem tanult. Ergo még benne sem vagy a 'gyakorlatba', így szerintem nagyon nehéz dolgod lesz.

Persze nem lehetetlen, de én kicsi esélyt látok rá.

2012. jún. 13. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Van egy limit.

Azt hiszem

2-ből lehet, ha az nem magyar (irodalon + nyelvtan és matek) ; a bizonyítványba is ezt írják, hogy x. osztályba léphet sikeres pótvizsgával.

Háromnál a tanárok döntik el hogy pótvizsgáthatsz e; ha a tanári kar úgy dönt, hogy igen, szuper, ha nem, akkor szívás.

Három felett automatikusan évet ismételsz és a bizidbe is beírnak vmi olyasmit hogy nem léphetsz felsőbb osztályba.

Olyan nincs Magyarországon, hogy buksz 5-6-ból, aztán pótvizsgázol.

2019. jún. 2. 21:36
 10/11 Andizsuzsi ***** válasza:

poccok!

A kérdés már remélhetően nem aktuális, tekintve, hogy 7 éve tették fel. És akkor még akárhány tantárgyból lehetett javítóvizsgázni.

2019. jún. 3. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!