8 Tantárgyból bukok év végén és 123as iq-t mértek nálam. Mi a baj velem (bövebben lent)?
Figyelt kérdés
Én 15éves fiú vagyok 9edikes sokan mondják rám hogy nagyon okosvagyok meg minden de valahogy tanulni nem tudok,próbálkoztam már agykontrollal meg szinte mindennel,Soha nem tanulok a reál tárgyak egyszerűen úgyérzem hogy benne vannak az agyamba a tanárok néha hátra estek a székben hogy ezt hogy csináltam és a kitűnő tanulók irigyelltek de mégis 8ból bukok valaki akinek hasonló problémája van feltétlenül írjon. köszönöm2012. jún. 12. 15:30
11/17 anonim válasza:
szerintem ez a 8 tárgyból bukok dolog is kamu.
12/17 A kérdező kommentje:
egy hivatalos helyen mérték az iq-m amugy már csak 5ből,mert javitottam.töri,irodalom,ének,info,német
2012. jún. 13. 19:18
13/17 anonim válasza:
Facebook - Official IQmeter Game. Így már hivatalos.
14/17 A kérdező kommentje:
jó tudom a kérdést én sem írtam ki tökéletesen,de az ilyen retardált emberek kíméljenek meg köszi. igaz én bukok 5ből mégis lenézlek ...:)
2012. jún. 13. 20:07
15/17 anonim válasza:
Van is miért, igaz? Buksz 5 tárgyból, hülye vagy, és hazudsz, hogy legalább itt sajnáljon valaki. Kis felvágós. :D
16/17 A kérdező kommentje:
tenagyonidegesitövagy,tudszrola???
2012. jún. 14. 13:41
17/17 anonim válasza:
Te meg nem tudsz helyesen írni, "tudszrola"? Pedig 123-as IQ-val...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!