Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valami puskázási tippet és...

Valami puskázási tippet és mit gondoltok az eddigiröl?

Figyelt kérdés
Jelenleg papírzsebkendőre írom rá és ha gyanús kezd lenni akkor meg kifújjom belé az orrom és ezért szokott lenni tartalék.A következö évbe szeretnék valami jót mert akkor leszek 8.-as és a tovább tanulás nagyon fontos hogy fell vegyenek egy jó szakközépbe vagy egy gimnáziumba nincs semmi bajjom a szakmunkással azért mert ha most van belölük kevés kik dolgoznak azért nagy most a fizujuk mármint a jó szakmunkásnak de ha már sok van akkor már kevesebb lesz nekik.Nagyon várom a kérdéseteket a számítogépp függöség miat nem tudok tanulni de néha szoktam.Légyszí ne ezt kritizáljatok mert nekem is fájj.Álítolag nagyon nagy iq-um van de ezt nem tudom még kihasználni ezt.De leszoni se könnyü.Amugy utálom a facebookot nem azzal töltöm el az időm de néha a wikipédián is érdeklödök hogy mit is tanulhatunk órán.De ha egy nap googleplex óra lenne és nem öregednék akkor biztos hogy tanulnék nagyon sokat de ha vissza utazhatnék szólnék magamnak hogy kikell kapcsolni a gépet de amugy egyszer sem hiányoztam a gép miatt a suliban de betegen ha jóbban leszek akkor sokat töltöm géppel az időmet a szüleim is szeretnék hogy ne gépezek sokat.De én a kérdésre szeretnék válaszokat most csak kibeszéltem hogy miért nem tudok tanulni.A normális válaszokat lehet hogy felpontozom de aki kedvesen beszél el velem és még a válaszomra is tud válaszolni biztos hogy felpontozom googleplex százalék lesz. ;)

2012. jún. 12. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A puskázás 1-1 órán még elmegy,azokból amik nem fontosak neked,de remélem tudod,hogy néhány tárgyból (amik beleszámítanak) muszáj lesz tanulnod.Azért a gimit,főiskolát nem lehet végigpuskázni:)

Ennyi idősen mi a kezünkre írtuk a puskát,vagy kis cetlire és azt be a tolltartóba.Nem tudom,hogy fiú vagy-e vagy lány,de a fiúk a zoknijukba rakták és keresztbe tették a lábukat, a lányok meg a szoknya aljára tűzték belülről,esetleg a harisnya alá tették be olyan magasságban,hogy a szoknya eltakarja.Manapság a telefonokba is el szokták menteni a dolgokat és onnan nézik meg,de a padra is felírhatsz mondjuk képleteket ceruzával.

22/l

2012. jún. 12. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
katasztrofális a helyesírásod, inkább azt gyakorold.
2012. jún. 12. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azt annak idején így szoktam:

Egy kb. 4 cm széles hosszú papírcsíkot harmonikaszerűen összehajtogattam, így kaptam egy 4x2,5 cm-es "harmonikát". Erre a szöveget vagy kihegyezett (kiköszörült) töltőtollal írtam fel minél kisebb betűkkel, de használtam nagyon jól kihegyezett tintaceruzát is (ez nem mosódott széjjel, ha megizzadt a tenyerem).

Használatkor ing és feszes ujjú pulóver volt rajtam, a puska az ingujj és a pulóver ujja közé volt dugva, hogy észrevétlenül elő tudjam venni, ill. visszatenni a helyére. A puskát a bal tenyerembe fogtam és a gyűrűsujjam tövével tartottam, így úgy nézett ki, mintha nem is tartanák a kezemben semmit (figyelem elterelés végett a mutató és a középső ujjamat egy kicsit kiegyenesítve tartottam, így senkinek sem jutott az eszébe hogy lehet valami a kezemben). Használat közben a "harmonikát" észrevétlenül lapoztam, kinyitott állapotban már kellett a tartásához a középső ujj is, de itt is csak az ujjtövemmel tartottam, hogy az ujjam többi része egyenes maradjon.

2012. jún. 13. 11:28
 4/5 bukett válasza:
én a nagy tolltaltóm alá raktam a szöveget és mikor nem figyelt a tanár csak kihúztam és ha megint figyelt akkor gyorsan de észrevétlenül a doga alá tettem és mikor befejeztem a dogát akkor a tolltartó alá visszanyomtam.Vagy ráragasztottam celluxal a két lábszáramra és rövidnadrágban mentem és csak felhúztam amikor nem figyelt a tanár.vagy ugyanezt hosszú ujjú pulóverrel.vagy pedig ráirtam az előttemlévő székére és eltakartam a tolltartómmal,mikor nem figyelt a tanár akkor félrehúztam a tolltartót és másoltam.Kérem az értéklést.
2012. jún. 16. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Boccs az értékelési késésért!A proxym b*szakodott.
2012. jún. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!