Valami puskázási tippet és mit gondoltok az eddigiröl?
A puskázás 1-1 órán még elmegy,azokból amik nem fontosak neked,de remélem tudod,hogy néhány tárgyból (amik beleszámítanak) muszáj lesz tanulnod.Azért a gimit,főiskolát nem lehet végigpuskázni:)
Ennyi idősen mi a kezünkre írtuk a puskát,vagy kis cetlire és azt be a tolltartóba.Nem tudom,hogy fiú vagy-e vagy lány,de a fiúk a zoknijukba rakták és keresztbe tették a lábukat, a lányok meg a szoknya aljára tűzték belülről,esetleg a harisnya alá tették be olyan magasságban,hogy a szoknya eltakarja.Manapság a telefonokba is el szokták menteni a dolgokat és onnan nézik meg,de a padra is felírhatsz mondjuk képleteket ceruzával.
22/l
Én azt annak idején így szoktam:
Egy kb. 4 cm széles hosszú papírcsíkot harmonikaszerűen összehajtogattam, így kaptam egy 4x2,5 cm-es "harmonikát". Erre a szöveget vagy kihegyezett (kiköszörült) töltőtollal írtam fel minél kisebb betűkkel, de használtam nagyon jól kihegyezett tintaceruzát is (ez nem mosódott széjjel, ha megizzadt a tenyerem).
Használatkor ing és feszes ujjú pulóver volt rajtam, a puska az ingujj és a pulóver ujja közé volt dugva, hogy észrevétlenül elő tudjam venni, ill. visszatenni a helyére. A puskát a bal tenyerembe fogtam és a gyűrűsujjam tövével tartottam, így úgy nézett ki, mintha nem is tartanák a kezemben semmit (figyelem elterelés végett a mutató és a középső ujjamat egy kicsit kiegyenesítve tartottam, így senkinek sem jutott az eszébe hogy lehet valami a kezemben). Használat közben a "harmonikát" észrevétlenül lapoztam, kinyitott állapotban már kellett a tartásához a középső ujj is, de itt is csak az ujjtövemmel tartottam, hogy az ujjam többi része egyenes maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!