Melyik budapesti gimnáziumba menjek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy gondban vagyok. Mindenképpen olyan gimnáziumba szeretnék menni, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvoktatásra. Jelenleg németet tanulok, amit szeretek, ugyanakkor nagyon tetszik az olasz, a spanyol, a francia és az angol is. Egyátalán nem tudom eldönteni, mit akarok, pedig már nemsokára tudnom kell. Jelenleg a Madách Imre Gimnázium, a Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Szent László Gimnázium, a Zrínyi Miklós Gimnázium és a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium között gondolkodom. Mindegyikről sok jót és sok rosszat hallottam, így nem tudom, mit higgyek. Tanár vagy újságíró szeretnék lenni, nem tudom, melyik országban vannak megbecsülve, ezért is lenne fontos tudnom, hogy milyen nyelvet tanuljak, és ezáltal melyik gimnáziumba menjek.2009. júl. 3. 17:26
11/11 anonim válasza:
az én legjobb b.nőm a kölcseybe fog járni élsportolóba am a madách jó suli de oda nagyon nehéz bejutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!