ÁOK-ra jelentkezők! Hogy sikerült a biológia és kémia emelt érettségitek?
Csak azért kérdezem, hogy nagyjából mire számítsak a ponthatárokat illetően. Állítólag a biológia nehéz volt. Beszéltem tegnap szóbelin egy csajjal, aki azt mondta, hogy a volt tanára is javított dolgozatokat, és olyan 65% lett az átlag. A kémiáról nem sokat hallottam.
Nekem a biosz úgy 88% lett szóbelivel, a kémia írásbeli 63, de ha holnap minden jó megy, felhozhatom úgy 70-re. sajnos nagyon elrontottam:( Nektek hogy ment?:)
Fizika emelttel mentem, az 90% már szóbelivel együtt. A biosz közép szóbelim még hátra van, de az írásbeli ott 99% lett :) Mellé 100 pluszpont.
Én úgy hallottam, hogy a kémia közép volt nagyon nehéz.
Köszi, de az biztos, hogy a végleges % megállapításkor az ELÉRT %-ot nézik, szal lehet akár 99,99999 is, akkor is csak 99-et adnak meg, mert annyi amennyi elértél.
Viszont itt a kettő között (írásbeli, szóbeli) nem tudom hogy megy. Mindegy, nem akarok nagyon szarrágó lenni :) Inkább majd kiugrok a bőrömből :D Tegnap szóbeliztem fizikából, és volt ismerősöm a suliban, délután már megtudtam kérdezni az eredményt.
Hová jelentkeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!