Bemennyek igy érettségire vagy ne?
Figyelt kérdés
Holnap megyek emelt angolra, szóbelizni. Nah már most. Elhagytam a behíó papíromat, nem tudom sem termet, sem az időt hogy mikor. Valamint már csak azért mennék be, hogy letudjam. Mert elrontottam az irásbelit igy nem vesznek fel sehova. Viszont jövőre ujra érettségiznék angolból. Mi van, ha holnap nem megyek be szóbelire?2012. jún. 10. 20:44
1/7 anonim válasza:
Ne játszd meg, hogy nem mész be, nem éri meg. Bemész, hisz úgyis tanultál (gondolom..), ha másnak nem, gyakorlásnak mindenképp jó, így jövőre már tapasztaltan mész oda.
2/7 anonim válasza:
Hát amíg így tudsz írni, addig ne.
3/7 A kérdező kommentje:
ágyból írok, kissé sötét van és amúgy sem vagyok jól. bocs a helyesírásért.
2012. jún. 10. 20:52
4/7 anonim válasza:
a menjek mennyeknek írása nem elgépelés...
ha elrontottad, hát itt az idő, hogy kijavítsd. ha nem mész be, egy ingyenes próbalehetőségtől esel el.
5/7 anonim válasza:
Ha az iskolát tudod, akkor odamész 8ra aztán ott csak útba igazítanak. Amúgy érdemes megpróbálni, lehet kapsz egy kis alázást is a szétszórtságod miatt, de én semmiképp nem hagynám elveszni a lehetőséget.
6/7 anonim válasza:
Van veszteni valód? Nincs. Akkor hajrá! Még az is lehet ,hogy jól fogsz kijönni a dologból.
7/7 A kérdező kommentje:
jól jöttem ki. bementem, family, meg nuclear energy sources volt a téma. nemis volt nehéz..:D
2012. jún. 11. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!