Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez konkrétan hogy is van?

Ez konkrétan hogy is van?

Figyelt kérdés

- riport, interjú (a szeretetről szóljon, készíthettek interjút a tanítótokkal, egy idős emberrel, egy kisgyerekkel, írhattok egy gyermekotthonról, nyugdíjasklubról, kórházról, a lényeg: a szeretet érződjék az írásból)

Ezt hogy csináljam? Megkérdezek mondjuk embereket és leírom, hogy mit mondtak? Vagy hogy kell ilyet?

2012. jún. 9. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elmennék a templomba és megkérném a papot, hogy tud-e ajánlani a gyülekezetből olyan idős, értelmes embert/embereket, akik hajlandóak neked mesélni. Idős pedagógus, óvónő, ápolónő emlékezetében biztos vannak olyan élmények,melyek a szeretetről szólnak. Én elvinnék egy diktafont, hogy közben nézhesd az arcát, ne kelljen az írással, jegyzeteléssel bajmolódni. Aztán otthon formába öntöd.
2012. jún. 9. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettél!
2012. jún. 9. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
De ez nem túl közhelyes?
2012. jún. 9. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is olyasmire gondolok, mint az első. :)

Ha több emberrel beszélgetsz a témában, csinálhatod úgy is, hogy különböző életű emberekkel beszélgetsz és ebből rakod majd össze az egészet. Szóval pl. egy olyan idős emberrel, aki nagy családban nőtt fel, de nem volt úgy pénz, kis helyen laktak, nagyon be kellett osztani a pénzt stb és egy olyan ember, aki egyedüli gyerek volt, az anyagi helyzetük valamivel jobb volt stb.

Hidd el, teljesen más képet kapnál a szeretetről. :)

2012. jún. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!