Hogy lehet 10 percet beszélni szóbeli érettségin?
Vannak olyan témák, amiből, ha mindent elmondok, ami a könyvben van, úgysincs meg az 5 perc. Pedig a könyvbe azért többet leírnak a kelleténél.
És ha csak 5 percet beszélek még meglehet mondjuk a 90%?
Ha tényleg mindent elmondasz, amit csak tudsz és ez 5 perc leforgása alatt történik, akkor ennyi és kész. A lényeg, hogy amit akartál elmondtál... azt értékelik :)
Egyébként örülök, hogy neked ez a problémád. Nekem inkább az, hogy ilyenkor nem pörögnek úgy a gondolataim, lassabban beszélek. Szóval én meg attól tartok, hogy netán tán kicsúszok az időből :S :D
Jó, hát lehet, hogy én is lassabban fogok beszélni, de azt is mondták, hogy folyamatosan kell beszélni. Szóval akkor nem a kevés idő miatt vonnak le pontot, hanem az akadozásokért.
Köszönöm a válaszokat!
17:22 nem jártam sz_r iskolába..ha tudnál olvasni akkor felfogtad volna, hogy HADARTAM. Tudod mit jelent vagy magyarázzam? Egyébként pedig nem mértem stopperrel, lehet több volt.. -.-
Elmondtam mindent ami a tanárt érdekelte, bele sem kérdezett a végén..Én nem gimibe jártam ahol van 5 tantárgy és heló, én 4:20-ig voltam minden nap suliba mert legalább 12 tantárgyam volt. Emellett nyilván nem tanultatnak be velünk tételenként egy lexikont.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!