Votl olyan aki megbukott szóbeli érettségin?
Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki azt mondja, ha valaki eljut a szóbeli érettségire, azt már nem buktatják meg, hanem valahogy átrugdossák kettessel. Valaki meg tudja ezt cáfolni? Volt olyan akinek nem sikerült?2012. jún. 7. 14:50
1/6 anonim válasza:
egyik osztálytársam megbukott. pont előttem kellett volna mondani a nevét, hogy sikeres érettségit tett, de kihagyták..elég sz_r érzés volt még nekem is..
2/6 anonim válasza:
Nekem is tavaly egyik osztálytársam, elég köcsög magyar tanárunk volt, még el is hitette vele, h sikerült, vagyis mosolygott, meg mondja, h jól van stb., csak bizonyítvány osztásnál derült ki, h megbuktatta.
3/6 anonim válasza:
olyankor póttételt kell húznia, szóval ha elhitette hogy megvan és nem húzatott póttételt, akkor nem buktathatta meg...
4/6 anonim válasza:
Pedig megtette, sőt, nem csak 1 tantárgyból buktatták meg, hanem 2-ből.
5/6 anonim válasza:
Azért ne dőljön hátra senki. Általában igyekeznek segíteni a tanárok, de azért láttam már pár embert megbukni a szóbelin húsz év alatt. Ha valaki azt hiszi, hogy majd a tanárok vizsgáznak le helyett, az könnyen arcraeshet. Segíteni fognak annak, aki megérdemli.
6/6 anonim válasza:
20:20: jól mondja a másik válaszoló, ilyen nincs. Póttétel nélkül nincs bukás a szóbelin. Ha ilyet tettek, a vizsgázónak három munkanapon belül törvényességi óvást kellett volna beadnia a kormányhivatalhoz, és zeneszóval neki adnak igazat, az érettségi elnököt meg jól fenéken billentik. Viszont ha elmulasztott a három napot, akkor IJ. Nem árt tisztában lenni az embernek a szabályokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!