Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment az emelt szintű...

Hogy ment az emelt szintű töri szóbeli? Mit húztatok?

Figyelt kérdés
Én a gazdasági rendszerváltást, szerintem jól ment. tőlletek mennyit kérdeztek?

2012. jún. 8. 13:17
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Ez attól függ, hogy mit húzol. A XVIII. századi betelepülésből akár 40 pontot is összeszedhetsz....

Nekem a források (grafikonok, adatsorok) max annyit segítettek, hogy pontos adatokkal kiegészítsem a mondandómat.

2012. jún. 9. 10:41
 12/55 anonim válasza:
azért az nálam erős túlzás...:S ügye a 6 pontot megadják tér-és időbeli elhelyezésért..? (elég gáz, de nekem tényleg az a cél)
2012. jún. 9. 10:52
 13/55 anonim válasza:
Tegnap voltam... keresztény egyházat húztam. Az egyház kiépülése, hit terjedése, pogányok helyzete, császárok hogyan viszonyultak, miket csináltak kereszténység érdekében/ellene.... finom volt.
2012. jún. 9. 13:02
 14/55 anonim ***** válasza:

Utsó, ha nem számít be a törid, akkor miért mentél emeltre mikor nem megy a töri? Középen meg 50%ot egy alsós is összeszed

Nekem kedden lesz. Árpádházosat meg a portrésat nem akarom húzni

2012. jún. 9. 16:17
 15/55 anonim válasza:
azért mentem te nagyon okos mert másból nem tudtam vna emeltezni. de nem hiszem, hogy a mostani emeltet egy alsós is megírta vna 50re..ha találsz egyet mutass már be neki!
2012. jún. 9. 17:59
 16/55 anonim ***** válasza:

Középszintet mondtam, hogy egy okosabb 4-es akinek még 1 töri órája se volt, az is megcsinálja 50-re, nem az emeltre mondtam, próbálj figyelni és akkor talán jobb leszel töriből..

Én azt nem értem, hogy minek emeltezel vmiből, hogyha nem tanulsz rá egy szót se.. A pluszpontokat azt úgyis csak úgy kapod, ha a törit számítják be. Fel nem fogom xD

2012. jún. 9. 19:26
 17/55 anonim ***** válasza:
Én kedden megyek, már nagyon parázok, de eddig amiket olvastam hogy ki mit húzott, hát remélem nem vészes. Jókat húztatok. Amiket én nem akarok az egyelőre a polgári-alkotmányos viszonyok, a városfejlődés, a törökös témák...wáhhhhh. Eu.. na az is fincsi. Lehet fura, de nekem az ókori államberendezkedések sem szimpatikusak, sosem voltam bennük jó. Amelyiket meg nem tudom hová tenni, az a zsidós tétel. Szerintem ez kínos téma, egy ilyen helyzetben meg az emberen van a teher hogy mindenképp maradjon objektív, ne tűnjön úgy hogy állást foglal az eseményekben.
2012. jún. 9. 20:23
 18/55 anonim ***** válasza:

A Kádáros tételnél is objektívnek kell maradni, mert valószínű, hogy olyan idős emberekkel szemben fogsz leülni vizsgázni, akik abban a korban éltek, és vagy pozitív vagy negatív vélemények mindenképpen van róla...

Én 17 tételt tudok, és kedden megyek. :/ Remélem, a XVIII. századi demográfiát vagy a felvilágosult abszolutizmust húzom, ezek a kedvenceim. :)

2012. jún. 9. 20:28
 19/55 A kérdező kommentje:
Án szerencsére tudtam előre, hogy az egyik tag MSZP-s képviselő volt, úgyhogy Kádárt önfeláldozónak ( belépett a valutalapba) , Horn Gyulát gazdasági csodatevőnek állítottam be XD
2012. jún. 9. 20:36
 20/55 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is ezek jó témák. A Kádárosra is gondoltam, hogy ott is érdemes elmondani hogy jó is volt meg közben rossz is volt. Még jó hogy azért az egy olyan tétel amiről rengeteget lehet beszélni, ráadásul valaki azt húzta és azt kérdezték tőle, miért voltunk mi a legvidámabb barakk. Kész röhej ez a kérdés, középszinten várnám. Mástól azt kérdezték mi az a dotáció, úgyhogy remélem tőlem inkább valami egyszerűbbet fognak kérdezni... nagyon remélem hogy szerencsém lesz, mert ha olyat húzok ami nem annyira fekszik, akkor lehet makogni fogok meg összezavarodni, meg persze szétizzadni az osztálytermet mikor majd kihúzom a tételt... Ha jót húzok meg tudom hogy nyugodt leszek és hogy normálisan fogok fogalmazni meg nem fogok komplett hülyének kinézni. Nagyon bízom a szerencsében...
2012. jún. 9. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!