Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angolt szeretnék tanítani....

Angolt szeretnék tanítani. Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tanár de "érzem" az angolt (felsőfokhoz közeli) és jó érzékem van hozzá hogy segítem át a kezdőket és növeljem önbizalmukat. Hirdetésen vagy ismerősökön keresztül? _Vegyek könyveket vagy csak elég egy spriálfüzet+net?

2012. jún. 8. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
ha csak felsőfokhoz közeli akkor inkább ne... először tanuld ki csínját bínját és utána mehet
2012. jún. 8. 12:35
 2/3 Djjjozsiiiii válasza:
Ha ennyire jól megy, javaslom indíts egy youtube csatornát angollal kapcsolatban, és minden videó végén toborozz osztályokat, adj heti 1-2 órát úgy, mint egy tanár, lesznek belőle magántanulók idővel. Készíthetsz oktatóvideókat is így, amit egybe eladhatsz. Úgy hirtelen ennyi. És igen, kelj fel úgy minden reggel hogy angolt akarsz oktatni, és idővel angolt fogsz oktatni. good luck!
2016. okt. 3. 10:02
 3/3 Djjjozsiiiii válasza:
bazz, asszem egy ősrégi a topik :) én kérek elnézést!
2016. okt. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!