Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS! Jó lenne ha válaszolnátok...

SOS! Jó lenne ha válaszolnátok a kérdésemre mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Járok suliba szakközépbe,és van egy pár osztálytársam számszerüen 5 akik utálnak.

Ma volt egy balhé a suliba,hogy vannak a számítógépeken mappák és a mappán bellül meg vannak a neve és valaki átírta az egyik osztálytársam nevét,hogy emos és még eggyes mást és a végére oda írta valaki hogy by"Az én nevemmel" és ebből lett a balhét mert a gyerek megakart verni,és lefejeltem,és ő meg elmondta a tanárnak,és ő meg az igazgatónak,és ott meg az osztályfőnököm is a csávó mellé állt ki,és egy csomó mindent rám fognak,amit egyáltalán nem is követtem el és ezt a többi osztálytársam is tudja bizonyítani,kivéve az az 5gyerek aki utál mert ugye azok is ellenem vannak!

És így kiakarnak rugni,meg fel is akarnak jelenteni mert,hogy én a gyerekektől veszem el a pénzt,kaját,ruhát,stb.. meg hogy én terorizálom őket ami nem is igaz,de az az 5ember ezt állítja és ki akarnak rugni most mit csináljak holnap reggel kell be menjek a suliba anyámmal! -.- :(

16/F

2012. jún. 7. 14:56
 1/4 anonim válasza:

Mondd el anyádnak az igazságot(a teljes sztorit), és ki fog melletted állni, nem fognak kirúgni, nyugi ...

Off: Ki az a h.lye, aki ha átír valamit valamire, akkor odaírja mögé a saját nevét?? -.-" Ez akár érved is lehetne a dirinél holnap.

2012. jún. 7. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:

elmondtam az egészet és be is jön holnap!

Na hát azt nem tudom melyik lehetett az aki átírta ezt a dolgot ......

2012. jún. 7. 15:22
 3/4 anonim válasza:
Az mindegy is, az a lényeg, hogy nem te voltál, a fejelésre meg, hogy önvédelem, hiszen megtámadt.. Az átírásos mizériát is meséld el majd a dirinek, hogy értse, miről van szó, miből indult ki az egész, de, ha lehet, addig kicsit szedd össze magad, és ne úgy add elő neki, ahogy itt leírtad :) Sok sikert!
2012. jún. 7. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi remélem nem rugnak ki!!!!!
2012. jún. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!