Emelt törisek, ti hogy álltok a készüléssel?
Szia :)
Te is inkább GYIK-en lógsz tanulás helyett... ejnye :P
Egyébként mi a csoporttal felosztottuk a tételeket egymás között, aztán összedobtuk őket, így gyorsan meglett minden kidolgozva. Ezekből írtam vázlatot, azt kinyomtattam és olvasgatom őket. A tanárunk nagyon aranyos volt, minden héten bemehetett hozzá a csoport és egy egy témakörből felelt mindenki. Így mi is szóhoz jutottunk, de hallottuk a többieket is, aztán a tanár kérdezett és elmondta, mit gondol. (Nekem pl, hogy ne hadarjak annyira).
Egyébként én holnap megyek szóbelire, 9 órára egy másik suliba, ahol azt sem tudom, hova kell mennem, szóval kicsit félek, de igyekszem nyugodt maradni. (az egyetlen baj, h egyik pillanatban nyelni is alig tudok, a másikban meg majd éhen halok...kicsit zavaró így tanulás közben...)
Húzni modern törit szeretnék (kivéve EU, arról semmit sem tudok) vagy olyat, amit elmondtam törin, és biztos, hogy megy. De teljesen mindegy a téma, ha jó forrásokat kapsz és jó dolgokra kérdeznek rá, nem olyanra, amit nem számoltál bele felkészüléskor.
Bocsi a kisregényért :)
Te mikor mész, mit húznál? Hogy készülsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!