2012 Emelt Törisek. Hogy sikerült nektek?
nagyon nehéz volt
pedig tavaly nyár óta tanultam rá napi szinten és egyedül
80% körülire számítottam de.. :(
15:22
Ne kamuzz :D Egyrészről még sehol sem lehet elérni a megoldásokat, másrészről pedig nincs az az isten, aki ezt 43 pontosra megírta :D
szerintem is nehéz volt. főleg amiatt, hogy nem épp a legnépszerűbb témákból állították össze a feladatokat. tény, hogy ezek is mind benne vannak a követelményekben, de azért mégis, a legkeményebb tanulásban is benne van hogy az ember a "fontosabbakat" jobban megtanulja, a "kevésbé fontosakat" meg néha csak átnézegeti.
A másik, hogy nem tudom itt egyesek hogy vannak vele, de az hogy az ókorból kérdeztek az első oldalon 3 v 4 évszámot, az elég húzós ha azt nézzük h az ókor hány százalékát teszi ki a teljes anyagnak. A karikatúra szerintem rém rossz volt a New Dealhez, nem volt elég egyértelmű, pedig a feladat nem lett volna nehéz. A javítókulcsban is voltak olyan dolgok, amik kicsit ellentmondásosak voltak.
Végülis tele volt olyan dologgal amire nem számítottam, és az előző évek érettségijéhez képest szerintem nehezebb is volt alapból, bár ez is olyan, hogy kinek melyik téma fekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!