Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2012 Emelt Törisek. Hogy...

2012 Emelt Törisek. Hogy sikerült nektek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szörnyűű. nagyon nehéz volt.
2012. máj. 9. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 9. 14:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát nem ez volt az évtized legkönnyebb érettségije az biztos :\
2012. máj. 9. 14:28
 4/11 anonim válasza:
Mocskosul nehéz volt, pedig nekem ezen múlik minden. Nem értem, hogy hogy lehetett ilyen feladatokat belerakni.
2012. máj. 9. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon nehéz volt.
2012. máj. 9. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű volt, az első rész 1 pont híján hibátlan, az esszék is könnyűek voltak.
2012. máj. 9. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:

nagyon nehéz volt

pedig tavaly nyár óta tanultam rá napi szinten és egyedül

80% körülire számítottam de.. :(

2012. máj. 9. 19:25
 8/11 anonim válasza:

15:22

Ne kamuzz :D Egyrészről még sehol sem lehet elérni a megoldásokat, másrészről pedig nincs az az isten, aki ezt 43 pontosra megírta :D

2012. máj. 9. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

Jogos az utolsó :DD

2012. máj. 9. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem is nehéz volt. főleg amiatt, hogy nem épp a legnépszerűbb témákból állították össze a feladatokat. tény, hogy ezek is mind benne vannak a követelményekben, de azért mégis, a legkeményebb tanulásban is benne van hogy az ember a "fontosabbakat" jobban megtanulja, a "kevésbé fontosakat" meg néha csak átnézegeti.

A másik, hogy nem tudom itt egyesek hogy vannak vele, de az hogy az ókorból kérdeztek az első oldalon 3 v 4 évszámot, az elég húzós ha azt nézzük h az ókor hány százalékát teszi ki a teljes anyagnak. A karikatúra szerintem rém rossz volt a New Dealhez, nem volt elég egyértelmű, pedig a feladat nem lett volna nehéz. A javítókulcsban is voltak olyan dolgok, amik kicsit ellentmondásosak voltak.

Végülis tele volt olyan dologgal amire nem számítottam, és az előző évek érettségijéhez képest szerintem nehezebb is volt alapból, bár ez is olyan, hogy kinek melyik téma fekszik...

2012. máj. 14. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!