Én amin felhúztam magam, az az, hogy én meg nem tanultam semmit, és pont ment. De! egy csomó minden nincs benne a hülye függvénytáblázatban. Például a négyzet lapátlójának kiszámítását sem írták bele (nagy dolog lett volna-.-), és elírtam. Emiatt elrontottam a 18-ast. Testátló sem volt benne. Szórás képlete sem. Úgyhogy csesszék meg!
Amúgy szerintem még így is elég jó lesz, talán 4-es, de inkább nem mondok semmit. Még jó, hogy nem számít...
Én is azt hittem, hogy nagyon jó lett, ehhez képest jó néhány dolgot rosszul csináltam meg, főleg a végén. Az első rész szerintem rettenetesen egyszerű volt, szinte nevetséges. A második rész közepesen jó, a harmadik nekem nehéz volt már a humános agyammal...
Nekem is bajom volt a szórással, és helyette a terjedelmet számoltam ki :D A testátlót mi rendesen meg kellett, hogy tanuljuk, úgyhogy tudtam fejből, a lapátló benne van a fgtáblázatban. Nekem a legtöbb bajom a kombinatorikai résszel volt, ott vesztettem elég sokat, de ha minden igaz, és jó arc a matektanárunk, akkor olyan 10 pontot veszítek csak. Remélem...
Én is ugyanígy, kijöttem és szinte hibátlannak éreztem, hazajövök erre látom csak elcsesztem jópár dolgot, elég lelombozó ez ilyenkor, miután már örül az ember..
Na mind1, így is 80% körül van, nem is számítottam előre többre, jó lenne ha 5ös meglenne, reménykedjünk..
:)
2. vagyok. Arra céloztál, hogy hova tovább felsőoktatásban? Én orvosira jelentkeztem. Erősen a duplázásra megyek, úgyhogy szerencsére nem számít a magyar, mater és a töri. Meg is látszik a készültségi állapotomonxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!