Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy jogi asszisztensnek...

Egy jogi asszisztensnek milyen órái vannak? Úgyérttem matek tesi magyar?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen órák nincsenek. Van közgáz, meg családjog, büntetőjog, polgári jog, statisztika, szociológia... olyan tantárgyak nincsenek, mint a gimiben.
2009. júl. 2. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ..és kb ennyi tantárgy van?? Már alig várom h szeptember legyen és kezdjük a sulit..érdekelnek a jogok.

Egyébként a füzeteken kívűl meg a hasonlókon kívűl nem kell vmi különlegeset vásárolni a sulikezdésre?

2009. júl. 2. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Úristen te gyermek, hát ne menj olyan iskolába ami nem tudod miről szól. Asszisztensként túl sok jogot nem fogsz tanulni, és legkevésbé fogod őket ,majd használni tudni. A suli cuccokról pedig annyit,hogy tollat vegyél meg füzetet , a többit úgyis megmondják majd. De ha te a bírói pályát célzod meg ezzel a képzéssel már most vehetsz egy talárt meg egy kalapácsot is,hogy legyen mivel otthon gyakorolni.
2009. júl. 2. 17:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi ez csak kiváncsiskodásképpen írtam..egyébként JOGI asszisztens szal..van benne sok jog..te barom idióta
2009. júl. 2. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Édesem , kérdezd meg majd a tényleges jog hallgatókat,arról,h mennyi jogot tanul egy jogi asszisztens. Aztán majd ők felvilágosítanak,h miről is szól az a képzés amire te ilyen nagy alapossággal jelentkeztél.
2009. júl. 2. 22:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Jól van értem én..tegnap elég kötekedős napom volt..természetesen én is tudom h mivel jár vagyis mennyi joggal jár ez a szakma..bocsi a 2.nak nem akartam csúnyát írni!!!
2009. júl. 3. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak ennyi tantárgy van. A jog mindenféle ágazatának az alapjaiba adnak betekintést. Első voltam.
2009. júl. 3. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és bírósági, ügyészségi, földhivatali ügyvitel... de tényleg mindenből csak egy kicsi.
2009. júl. 3. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Főleg a papírmunkás részébe illetve az ügyviteli részbe lesz belelátásod ( de szépen fogalmaztam). A jogi részébe max annyi ,ami alapjog. Onnan tudom egyébként,hogy párom jogi egyetemet végzett és fel lehet mérni,h mit csinál az ő asszisztense meg a haverjaié.
2009. júl. 3. 14:53
 10/10 anonim válasza:
Jó a jogi asszisztensi suli, már csak 1 évem van. Innen még Egyetemre is mehetsz és beleszámítják az itt megszerzett eredményeidet.
2009. szept. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!