Fellebbeztem az emelt szintű érettségim ellen, az előfordulhat, hogy még vonnak le pontokat? Alul részletezem:
Tudtommal ilyenkor ellenőrzik az egészet, szóval bizony ha máshol van gond, akkor levonhatnak még.
Egyébként az esszé és az eseményeket szó is kisbetűvel írandó, ha már a nyelvhelyesség miatt fellebbezel...
Ott nem voltak helyesírási hibáim, a mondatok is rendben voltak, csak egyszerűen rondán írok (és szerintem csesztek elolvasni sok mindent), amúgy meg egyik ismerősön nagyon szépen ír és kemény egy szót írt rosszul(ott is magánhangzó hiba volt csak) az esszéjében és csak azért 2 pontot levontak. Tehát nem elég, hogy az utóbbi 20 év legnehezebb történelem érettségiét állították össze, még a pontozásnál is szemétkednek. Viva Magyarország! :)
Amúgy meg köszi tudok helyesen írni, most nem figyeltem oda ez van, még ha nem is tetszik. :)
Számolási hiba?! XD beszarás ez a dilettantizmus.. :D
Igen különben én is így tudtam, csak nem voltam benne biztos, én konkrét szempontokat is megadtam, hogy pontosan miknek kérem az felülpontozását, de attól még másból is levonhatnak(pl források elemzése, azt nem írtam sehova se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!