Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek hány pontos lett az...

Nektek hány pontos lett az emelt történelem írásbeli? (2012)

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 17:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ott van a diákhitel 2 vagy mi a tőgy. Mo-on maradsz vagy mi, akkor később se kell kifizetned az államnak a tandíjad költségtérítésesről.
2012. jún. 7. 23:18
 22/32 anonim ***** válasza:
eddig évről-évre csökkent a gazdálkodási és menedzsment szak ponthatárai a corvinuson. tavaly pl. állami 457, fizetős 416. idén csak fizetős van és fele annyian jelentkeztek, mint tavaly. szerintem nem esélytelen.
2012. jún. 7. 23:18
 23/32 anonim válasza:
Nekem 64 pontos lett (71%) és ma lesz a szóbelim 11 órától Kazincbarcikán :/
2012. jún. 9. 07:07
 24/32 anonim válasza:
nekem 30 pontos lett csak, pedig minden előzőt megcsináltam, és mind 80-90% között volt. az esszékre 2 pontokat kaptam, hatalmas szívatás volt. ELTE jogra akarok menni, fizetősön 390 volt tavaly. Minden más érettségim szuper. Szerintetek mennyi lesz idén a pont? van esélyem a fizetősre? nagyon el vagyok keseredve...
2012. jún. 11. 18:33
 25/32 anonim válasza:
Ne legyél elkeseredve, szerintem emelkedni fog, de nem sokkal. Biztos bekerülsz, ha nem oda akkor máshova. :) Hajrá !
2012. jún. 11. 18:36
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Azért elég szomorú, hogy az ELTE jogra olyanok kerülnek be, akik 2 pontot tudtak összeszedni az esszékben. De hát nem a jó képességek, hanem a pénz beszél, értem én.
2012. jún. 12. 09:42
 27/32 anonim ***** válasza:
az előzőnek: valóban egyre rosszabb ez a rendszer, h gyakorlatilag lassan csak a zsenik tanulhatnak ingyen, de azért azt a jogra készülő srácot/lányt védeném azzal, h nagyon szubjektíven értékelik az esszéket. örüljön akit nem szívattak, de abszolút benne van a pakliban, h vki kikap egy genya javítót. de az bátorítson mindenkit, h ez szóbelivel még nagyon szépen felhozható.
2012. jún. 12. 18:27
 28/32 anonim ***** válasza:
Jaja, biztosan 60 pontot írt, de csak 2 adtak meg. Gondolkozzál már, 2 pontot kapott, analfabéta lehet a gyerek, anyuci meg apuci beíratja jogra, nincs ez így jól.
2012. jún. 13. 18:33
 29/32 anonim válasza:
76% a teszt részénél majdnem elsírtam magam amikor megláttam :D az előzőket 80-90 közé írtam.a szóbelim max. pontos,talán elég lesz pszichológiára
2012. jún. 14. 09:32
 30/32 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászóló: a többi érettségid hogy sikerült? miből voltál még emelten? hány pontod lesz kb pszichora és hova jelentkeztél?
2012. jún. 14. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!