Nektek hány pontos lett az emelt történelem írásbeli? (2012)
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 17:10
14/32 anonim válasza:
8/13-as nem kell sok pont oda, mivel csak költségtérítéses indul gazdálkodásin, 450 pont sztem elég lesz.
16/32 anonim válasza:
450 ponttal fizetősre menni, hát épp ezaz :/ Tavaly annyiért bárhova ingyen mehettél
17/32 anonim válasza:
Am sztem nem nagyon fognak emelkedni a fizetősek, mivel kevesebben jelentkeztek, az egész keretszámot meg gondolom nem vették le
18/32 anonim válasza:
Ez van sajnos. Kb. 470-nel megyek most fizetősre, de hát mit tehetnék, erőltessem magamra a mérnöki pályát, s szívjak egy életen át?...
19/32 anonim válasza:
Egyébként corvinus gazdálkodási tavaly 457 volt, és most 20 ponttal nőtt a maximális pontszám (480->500) szóval 450-nel ha nem csökkentenek semmit a létszámon akkor se lehetne bejutni, kb. 465-475 pont kéne, ha hasonló a jelentkezés , mint eddig.
20/32 anonim válasza:
Nem, 490 alatt államira biztos nem lehet bejutni. 8/13-as vagyok, nem 450, inkább 460-465 pontom lesz, de nincs félévente fölös 300 ezrünk, szóval átengedem a helyet a burzsujoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!