Ti fizettetek le már tanárt vagy adtatok neki valami értékeset?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok stb#fizettetek
2012. jún. 5. 11:59
1/4 anonim válasza:
Én még azt is sokallom tőlük amit fizetésnek kapnak, nemhogy még én adjak nekik
2/4 anonim válasza:
"Én még azt is sokallom tőlük amit fizetésnek kapnak"
Gondolom azért, mert megbuktattak vagy épp tanulni kellett, és ezért most dacból, mint egy kis pisis tini utálod őket.. dedós vagy
3/4 anonim válasza:
Nem nagyon, mert a tanár is tudja ha lebukik akkor neki is annyi. De a sikeresség kockázata is nagy, hallottam olyanról hogy a pénzt elfogadta majd megbuktatta a diákot.
Első válaszoló: a jövő nemzedékét, értelmiségeit felnevelni alig havi 100-ból tényleg sok? Az az egyik legmegbecsülendőbb szakma ha valaki az életét áldozza a fiatalokra.
4/4 anonim válasza:
Sokallod a fizetést? Az én férjem tanár, hát kb olyan fogyatékosokkal van nap mint nap mint te, kikészül mindennap, szaros 100 ezret kap...kis hülye
Az elsőnek üzentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!