Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a BIOLÓGIA...

Hogy sikerült a BIOLÓGIA EMELT érettségitek, és a KÉMIA/FIZIKA?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja most látom ezt nem a Kérdező,hanem valaki más írta,na mindegy,de azért hátha tudja valaki a megoldást a dilemmámra:)
2012. jún. 7. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a 444-es vagyok, engem sem vettek fel tavaly és csak a kémiát csináltam újra idén, a bioszt nem mertem megint bevállalni, bár lehet, hogy kellett volna. Az ÁOTK biosz szakját csináltam előző félévben, gondoltam sok lenne egyben.

Én olyan 437 körüli tippelem az állatorvosi ponthatárt, de lehet nem lesz annyi. Én inkább úgy hallottam, hogy 430 körül van a legtöbbeknek itt az oldalon..

2012. jún. 7. 11:08
 13/15 anonim ***** válasza:

hát ha nem sikerül a szóbelim,akkor cseszhetem:(

remélem azért kb 440-ig legalább fel tudom húzni.Bár tavaly közel 100%-os lett,de csak azért mert jó tételem volt.Remélem idén is szerencsém lesz!

2012. jún. 7. 11:35
 14/15 anonim válasza:
Most őszintén, bárki aki ide ír, hány éve tanuljátok a kémiát és bioszt és milyen szinten? Mert én egy nyelv-tagozatos gimibe jártam, "gyógykémia" és biosz volt nekünk. És így készülök orvosira, két éve megfeszítetten tanulom a kémiát, a bioszra így se sok időm maradt és még magántanárhoz is jártam és így se biztos az emeltkémia ötösöm.. (hozzátenném, hogy végig kitűnő/jeles tanuló voltam) plusz két nyelvvizsgám van de úgy érzem az orvosíról már lemondhatok és a gyógyszerészeti is kérdéses...
2012. jún. 10. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

sose fog számítani az életben miből hanyas voltál,most el kell keserítselek.szinte végig kitűnő voltam,mégse vettek fel elsőre az orvosira.nem jártam eü-s,v természettagozatos gimibe,az én gimim szar volt,ahogy volt.legalábbis a bioszkémia.

ha ez az álmod,h orvos akarsz lenni,akkor ne add fel,jövőre is próbálkozz,mert nem szabad feladni.ha feladod,nem is akartad igazán.

csak motivációképp:egy hajléktalant épp nemrég vettek fel a Harvardra.látszik,hogy nem magántanárnál tanult,de nagyon akarta,és sikerült Neki.

mindig CSAK az számít,hogy mennyire akarod,semmi más.

Amúgy az én ismerősi körömben egy embert vettek fel elsőre...már ott is hagyta,most pszichológiára jár.szerintem nem baj,ha nem vesznek fel 1re,csak jó,mert nagyon ritkán látom egy 18 éves szemében,h érett a feladathoz.itt emberi vagy állati életekről van szó.nem egyszerűen a tanulásról,ez egy felelősség,ami mondjuk 25-26 évesen nem biztos hogy mindenkiben megvan.Tisztelet a kivételnek.

2012. jún. 11. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!