Igaz az, hogy szóbelin a tanárokon kívül diákok is lehetnek bent?
Figyelt kérdés
Most hétvégén készülök emelt szóbelizni, és azt hallottam, hogy több diák is lehet bent, amíg felelek. Ettől megijedtem egy kicsit, mert amúgy se szeretem, ha figyelnek miközben csinálok valamit, elég lenne csak a tanároknak beszélni. Emelten meg nagyon felkészülési idő sincs ugye, hogy azzal foglalkozzanak akik bent vannak. Jól hallottam ezt, vagy máshogy van?2012. jún. 4. 14:51
11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg van felkészülési idő, csak azt felejtettem el odaírni, hogy nyelveknél nincs :) Na de majd látjuk mi lesz szombaton...
2012. jún. 5. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!