Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy szóbelin a...

Igaz az, hogy szóbelin a tanárokon kívül diákok is lehetnek bent?

Figyelt kérdés
Most hétvégén készülök emelt szóbelizni, és azt hallottam, hogy több diák is lehet bent, amíg felelek. Ettől megijedtem egy kicsit, mert amúgy se szeretem, ha figyelnek miközben csinálok valamit, elég lenne csak a tanároknak beszélni. Emelten meg nagyon felkészülési idő sincs ugye, hogy azzal foglalkozzanak akik bent vannak. Jól hallottam ezt, vagy máshogy van?
2012. jún. 4. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk anno az érettségi szóbelin párhuzamosan többen is feleltünk, és mögöttünk szinte állt a sor. Amúgy nem kizárt, fősulin is van, hogy mindenki beül a terembe, és aki felkészült, az mehet ki és mondhatja.
2012. jún. 4. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy 4 tanuló volt egyszerre a teremben. Egy felelt, a többi pedig a tételt dolgozta ki.
2012. jún. 4. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Emelet szintűn nem tudom hogy megy, de középszinten vannak bent diákok , azt hiszem egyszerre 5 en mert amíg egy felel a többi kidolgozza tételeket ha elkészült csendben vár hogy szólítsák
2012. jún. 4. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egyre jobb basszus. Én is azt hittem, hogy egyedül leszek, erre az utolsó válaszoló már 5 emberről beszél :S
2012. jún. 4. 15:19
 5/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, hiszen ha egyesével mennétek be és készülnétek fel a feleletre, sosem végeznétek. A többiek a saját feladatukkal vannak elfoglalva, legkevésbé sem a te feleleteddel.
2012. jún. 4. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki egy szóbeli hogy ha bemész kihúzod egy tantárgyból pl magyar a tételt leülsz kidolgozod addig felelnek majd amikor sorra kerülsz lefelelsz utána rögtön kihúzod pl töriből tételt leülsz kidolgozod stb

és aki már mindegyikből lefelelt kimegy és jön be helyette egy új diák tehát a végén mikor már az utolsó tételedet dolgozod teljesen átcserélődik az a pár ember aki veled volt az elején.

2012. jún. 4. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is lehet bent csak a diák + tanárok, mindig kell egy tanunak bent lenni, szóval ha netán az utolsó is lennél a sorban, akkor aki már végzett, bent kell, h legyen végig hallgatni a feleletet
2012. jún. 4. 16:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm az eddigi válaszokat, csak azért nem értem a dolgot, mert emelt szóbelin nincs felkészülési idő, ott egyből beszélni kell, ha kihúzod a tételt, tehát ha van bent valaki, akkor mit csinál?
2012. jún. 4. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Emelt szóbelin sztem van felkészülési idő.
2012. jún. 4. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Előttem már jól leírták, hogy néz ki a szóbeli vizsga.

De nyugi, szerintem mindannyian azért izgultok majd, hogy azt húzzátok, amit a legjobban tudtok és hogy jól sikerüljön a vizsga. Meg hogy a felkészülési időt jól használjátok ki és jól dolgozzátok ki a tételt. Szóval nem azt fogják figyelni, hogy te mit mondasz, plána, hogy ugyanazt úgy sem húzták ki.

2012. jún. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!