Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy ennyi...

Miért érzem úgy, hogy ennyi tanulás után még mindig nem tudom a tételeket? Valami jó módszer, amivel tuti meg tudom tanulni?

Figyelt kérdés

Kedden vizsgázom magyarból, 10 tétel van, ez kb 51 oldal körül van összesen. 3 tételt már korábban megtanultam, ezeket tudom is nagyon jól. Ezenkívül van még 4, amit elég jól tudok, majd még átnézem és menni fog.

Viszont van 3, ami úgy érzem kifogott rajtam. A homéroszi eposzok, a Biblia és a Tartuffe. A tétel, eléggé össze-vissza volt, ezért átírtam magamnak, így sokkal átláthatóbb, érthetőbb és nincs tele tartalmi ismétlésekkel. Még így is úgy érzem, hogy nem tudom.

Még a Tartuffe és a Biblia csak-csak, de a homéroszi eposzok végképp nem megy. Nem akarok úgy elmenni, hogy nem tudom, mert akkor tuti azt húzom ki. :S

Pontosan egy hetem van a felkészülésre, 3 ugye tudtam már korábban, így maradt 7. Kedd óta minden nap tanultam a tételeket délután és este is még olvastam őket, meg elmondtam magamnak. Szóval napi 3-4 órát tanultam rá, egyedül pénteken nem, mert beteg lettem és nagyon gyengének éreztem magam. Ellenben szombaton kb. 7 órán át tanultam.

Miért érzem, hogy nem tudom? Valami jó módszer, hogy még ezt a 3 tételt is stabilan tudjam?

2012. jún. 3. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos erre csak egyetlen válasz van: tanuljm tanulj, tanulj. :)

Egyébként el tudnád küldeni a Biblia tételt? :$ Nagyon örülnék neki és természetesen nagyon megköszönném :)

2012. jún. 4. 06:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát nem könnyű.:/ Ma 5,5 órán keresztül tanultam a tételeket, de még mindig van egy, ami szerintem tuti kifogna rajtam.. Remélem nem azt húzom.

Holnap tudom csak elküldeni a Biblia tételt, jó akkor is?

2012. jún. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!