Hogyan tudnák tanulni?

Figyelt kérdés

akarok tanulni jo jegyeket akarok de egyszeruen nem megy nem tudom miert leulok ele nagy lendulettel hogy ezt most megtanulom es 10 perc mulva felallok hogy a f&#*omat azt es kimegyek focizni mit csinaljak miert nem tudok beseggelni egy anyagot hiaba ulok folotte csak elbambulok es massal foglalkozok nagyon unom hogy lehetne nagyobb kitartasom? (bocs a egybefuggo ekezetnelkuli irast telorol vok)

15/f

2012. ápr. 20. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, gyúrj nyelvtanra.:) Nem tudnák, hanem tudnék. Amúgy akarat kérdése. Esetleg dobd ki a focilabdát.
2012. ápr. 20. 00:17
 2/3 A kérdező kommentje:
nos igen ugy irtam eloszor de.aztan elgondolkodtam majd belebonyolodtam.hogy vajon melyik lehet és ba**tam utana nezni :)
2012. ápr. 20. 01:00
 3/3 anonim válasza:
Szerintem errol a csunya beszedrol szokj le! A lanyok nem szeretik... :)
2012. ápr. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!