Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb szellemi...

Mi volt a legnagyobb szellemi teljesítményed?

Figyelt kérdés
Egy sikeres vizsga az egyetemen vagy egy kiváló érettségi ? Valamire te jöttél rá előszőr és egyedül ?
2012. máj. 31. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy sikeres ZH. Nem sokat tanultam, mert aznap 4 zh-m volt és az utolsónál számolni kellett nagyon sokat. Az alapképleteket nagyjából tudtam, de semmi többet. Gondolkoztam, szinte már unatkoztam, aztán megpróbáltam a képleteket levezetni, átalakítani, hogy jó legye és sikerült.
2012. máj. 31. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Mai kaland munkahelyen:

Van egy értékelés három havonta, ahol 13 jegyet kapsz, az eredményed pedig ezek átlagából jön. Az osztályozó lapon az szerepelt, hogy 1-1.5: 1; 1,6-2,5: 2 stb.

Igen ám, de az átlagod eshet 1,5 és 1,6 közé, amivel az értékelő lap nem tud mit kezdeni.

Viszont ha azt írnánk:

1-1,5: 1; 1,5-2,5: 2 stb. azzal megoldanánk a problémát, mert 13 szám átlaga vagy egész, vagy végtelen tizedes tört, így sosem kapsz .5-re végződő értéket, azaz az értékelő lap mindig egyértelmű.

Mellékeltem a bizonyítást a HR-esnek, kíváncsi leszek, mit szól hozzá :)

Nem tűnik elsőre nagy cuccnak, de szerintem kiemelkedő szellemi teljesítmény volt.

2012. máj. 31. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Átírtam az Az Ember Tragédiája -t versesből novellaként olvasható formára.
2012. jún. 1. 07:44
 4/4 Pietrosol válasza:

Szia!

A saját elmém feltérképezése,de még nem végeztem!

2012. jún. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!