Gyenge matekkal pénzügy és számvitel bukó?
Figyelt kérdés
Egy évem lenne matekból felzárkózni,neki ülnék tanulni így lehetséges lenne,vagy első évben kibuknék?
Eddigi matek teljesítményem 2es szint. Viszont hozzáteszem nem is tanultam mert utáltam inkább a humán tárgyak érdekeltek.
2012. máj. 31. 12:55
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
Azt megkérdezhetem hogy nálatok a felvételi hogy volt? A matek kötelező tárgy + még valami,vagy lehet 2 bármi? És a mateknak hányasnak kell lennie?
2012. jún. 3. 20:12
12/15 anonim válasza:
Hú, én 2007-ben kerültem be, már nem emlékszem hogy végül a matek ötösömet vagy a töri emelt szintűmet duplázták (kb ugyanannyi pontot értek), de más tárgy nem kellett. Plusz volt 2 középfokú nyelvvizsgám, de még anélkül is bőven bekerültem. Mondjuk abban az évben alacsonyak voltak a pontszámok.
Szóval 1 tárgy + 2 nyelvvizsga.
13/15 anonim válasza:
Én középben bukdácsoltam matekból, de belevágtam a pénzügy és számvitelbe az ME - GTK -n. Matek + stat tárgyak letudva (mindegyik összejött elsőre a matek 2 t kivéve). Ja és költségesen kezdtem, de jó átlag miatt átvettek államira :) Szal ha úgy érzed oda tudod magad tenni akkor szerintem vágj bele!
14/15 anonim válasza:
az első válaszolóktól kérdezem mi az a 4 képlet,szabály,amit tudni kell?
15/15 anonim válasza:
A 4 alapművelet az összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Ennyi kell a matekból. A számvitelben nem a számítások a nehezek, hanem az, hogy tudni kell, mikor mit kell számolni, milyen szabályok és összefüggések érvényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!