Szerintetek mit csináljak? Ma hívott az egyik tanár az iskolából, hogy bekell mennem holnapra, az egyik írásbeli érettségim miatt.
A lényeg, hogy vmi baj van vele ezt mondták.
Leírom a helyzetet. Egy szóról szóra lekopizott esszéírás történt ami wikipédián illetve más oldalakon megtalálható.
Viszont nem tudják nyilván bizonyítani, hogy csalás történt, ha azzt mondom onnan tanultam meg akkor ennyi és kész.
Viszont ilyenkor mi történhet? szerintetek ilyenkor miért hivatnak be mi baj lehet belőle?
Az szopás :S Bukó lesz töriből! gratulálok!!!!! eleve honnan tudtad hogy pont az lesz az érettségin???? pont azt az esszét tanultad meg pontosan ugyanúgy? Na jó hogyne :)
Apám én levegőt alig bírtam venni nem hogy az eszembe jusson hogy puskázzak :D
a kérdésed E/1,ezt nem mosod le magadról.szal telefonnal puskázni szép mese,vagy olyan bamba segg volt a felügyelő tanárod-h nem vette észre-mint 1 marha.aki az esszéíráskor felügyelt az is megüti a bokáját nem csak te,hogy nem figyelt oda,bár fegyelmivel lehet hogy megússza,de neked nem sok jót jósolok ha tényleg igaz a puskázás.
vagy azt takarja a gond,h pár pont kell a jobb jegyhez,akkor örüljél mint majom a f@szának :)
Szerintem most már nem nagyon tehetsz mást, mint TÉNYLEG bemagolod...
Ha reprodukálni tudod fejből, amit a dolgozatba írtál, akkor nem köthetnek bele.
Ha holnap ott helyben megírod még egyszer ugyanazokkal a szavakkal azt az esszét, akkor bizonyítható, hogy te egy bemagolt szöveget írtál le (vagy kedves "rokonod" hehehe). Ekkor lehet meggondolják a dolgot, de ha nem tudod/ja reprodukálni, akkor bizony könnyen lehet ebből bukás.
Mellesleg, ha valaki kitesz egy telefont az asztalra még lehet nála egy másik. Amúgy undorító dolog visszaélni a tanárok jóindulatával.
Utolsó!
Aki így nyomja az érettségit, az az egész egyetemet is így fogja, így lesz diplomája, közben sz@rt sem konyít a szakmájához. Az ilyenek miatt IS lesznek egyre értéktelenebbek a diplomák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!