Miért gondolják és mondogatják azt az emberek, hogy "Akit nem vesznek fel sehova, az elmegy tanítóképzőbe? "
Figyelt kérdés
Miért hiszik azt, hogy a tanítás könnyű? És előszeretettel mondogatják ezt 8 általánossal rendelkezők. Szerintem előbb diplomázzanak le tanító szakon, utána beszéljenek. Miért ez a véleménye rengeteg embernek, hogy tanítóképzőbe csak a "hülyék" mennek, akik máshova nem jók???2012. máj. 30. 09:45
11/12 A kérdező kommentje:
Hú, hát örülök hogy mégiscsak vannak, akik normálisan látják a dolgokat. Szerintem lenézni csak azt kell, aki nem akar tanulni vagy dolgozni. Elég gáz hogy mindenki utál mindenkit, mint ahogy feljebb is írták... Ennél már csak az "jobb" hogy itt a munkahelyen akkora a "színvonal", hogy azokat utálják, akik többet keresnek mint mások. A kevesebb fizetésűek meg állandóan fröcsögnek, hogy xy miért keres többet...Talán azért mert többet tanult érte, stb....Agyrém.... Miért ilyenek az emberek? Én ezt nagyon nehezen viselem..... :(
2012. máj. 30. 13:30
12/12 anonim válasza:
Én nem egy embertől hallottam, hogy utolsónak beírják a TK-t, hátha oda felveszik őket, ha a többi nem sikerül. Nagyon biztató, hogy ilyenek fognak tanítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!