5 napos, intenzív barista képzéssel el lehet helyezkedni? Ugye nem valószínű?
Szüleimnek szúrja a szemét, hogy nem tanulok és nem is dolgozom. Kérdezte anyu, hogy mi az ami érdekelne, mondtam barista akarok lenni (gondoltam abba nem menne bele, amilyen sznob). Erre közölte, hogy befizetett egy tanfolyamra és vagy elmegyek, vagy nincs több zsebpénz. És persze eredményesen el is kell végeznem.
Ha elvégzem, van rá esély, hogy fel is vesznek vele valahová, ha a szüleim mindenáron kényszeríteni akarnak, hogy dolgozzak?
Apu plasztikai sebész, anyu meg belsőépítész, főleg külföldi megrendelésekkel.
Nem a pónin van a hangsúly, abból már kinőttem, amíg volt sem szerettem különösebben. Az a lényeg, hogy vagy dolgoznom kell vagy tanulnom. Nincs olyan szakma ami érdekelne különösebben, de dolgozni sem akarok.
Amihez kedvem lenne, ahhoz tőke kell, de azt meg nem adnak.
ebben igazad is van, de ez a totális semmittevés amit a kérdező körülírt megint a ló túloldala..
szóval mivel foglalkoznak??
Ahhoz kreativitás kell, nekem meg nincs.
Anyu is megmondta, hogy alkalmatlan vagyok rá, mert 15 éves koromban gondoltam rá, hogy én is ezzel foglalkoznék. De nekem nem való az ilyen munka anyu szerint.
Szerintetek én nem gondolkoztam ilyeneken? Nem vagyok rá alkalmas, mert ezekhez mind kreatívnak kell lenni. Én gyereknek sem voltam az.
Anyámék megmondták, ilyesmiben ne is gondolkozzak, mert ők nem támogatják, úgyis belebuknék.
Szerintük az üzlet is kudarcba fulladna és kár energiát meg pénzt fektetni bele.
Nem is akarok dolgozni semmit, jó nekem ami most van. Így nincs mibe belebukni sem, nem is erőltetem meg magam. Kényelmes ez így.
Suliban mindenből jó voltam, de igazából a magyart szerettem és a történelmet. Egy időben sokat írtam verseket, regényeket, novellákat. De a szüleim szerint ezek mihaszna dolgok, nem is érnek semmit és nem is vagyok benne jó.
Egyszerűen tényleg semmihez nem értek és ez nem is baj nekem. Elvagyok én, elszórakozom anélkül is hogy bármibe energiát kellene fektetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!