5 napos, intenzív barista képzéssel el lehet helyezkedni? Ugye nem valószínű?
Szüleimnek szúrja a szemét, hogy nem tanulok és nem is dolgozom. Kérdezte anyu, hogy mi az ami érdekelne, mondtam barista akarok lenni (gondoltam abba nem menne bele, amilyen sznob). Erre közölte, hogy befizetett egy tanfolyamra és vagy elmegyek, vagy nincs több zsebpénz. És persze eredményesen el is kell végeznem.
Ha elvégzem, van rá esély, hogy fel is vesznek vele valahová, ha a szüleim mindenáron kényszeríteni akarnak, hogy dolgozzak?
Ja, csak tök hülyeség úgy előteremteni mint a szegények, ha egyszer van pénz.
Mindenki a lehetőségeihez mérten a legtöbbet akarja adni a gyerekeinek. Az én szüleimnek ennél messzebb terjednek a lehetőségei.
Nem nézem le a szegényeket, becsülöm őket, amiért lehetőségeikhez mérten próbálnak kitörni. (Kivéve a csövesek, na őket lenézem tényleg)
A szegényekkel nincs baj, de ha nem vagyok az, miért éljek nélkülözve, szenvedve én is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!