Hányas tanulókat vesznek fel?
Figyelt kérdés
Nálatok a legjobb gimnáziumba mennyi átlaggal és hány pontos kiséretségivel vesznek fel hány pontból? És melyikek a főbb tantárgyak amik kellenek hozzá? Bocs hogy valamit félre értettem kb. nem tudok ezekről semmit.2012. máj. 21. 20:30
1/8 anonim válasza:
engem 4 évvel ezelőtt 54 ponttal vettek fel egy elég erős gimibe, épp hogy bekerültem de sikerült :D átlagom3,5/ 4 körül volt, arra már nem emlékszem:D
2/8 A kérdező kommentje:
És mennyi volt a max pont?:D
2012. máj. 21. 20:47
3/8 A kérdező kommentje:
Nem emlekszel ? de kb mennyi ?
2012. máj. 21. 20:48
4/8 anonim válasza:
100
50 pontos volt a matek meg a magyar felvételi is .
Hanyadikos vagy ?:D
5/8 A kérdező kommentje:
5 >< Azert nem tudom >D
2012. máj. 21. 21:21
6/8 A kérdező kommentje:
Ak te 54 % ba teljesetettel ugye? Csak az a rossz nekem hogy rossz vagyok felelesbe es ugye ott az kell???Amugy 2 negyesem van angol,enek az jo?
Bocs csak szarakodik a billenytuzet >< Más betut ir
2012. máj. 21. 21:24
7/8 anonim válasza:
Még van időd akkor:) Fel fognak készíteni a felvételire 8.-ban. Ha nem vagy sík hülye akkor kis szerencsével bármelyik gimibe felvételt fogsz nyerni, ne izgulj :)
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz:)
2012. máj. 22. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!