Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit kell ahhoz tanulni...

Mennyit kell ahhoz tanulni hogy meglegyen a szóbeli érettségim?

Figyelt kérdés
Estin tanulok, most érettségizek és nekem nem az a lényeg h jó jegyet kapjak hanem csak hogy meglegyen mindenből.

2012. máj. 20. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Abból ítélve, hogy írni sem tudsz, elég sokat!
2012. máj. 20. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Na azért mert siettem és rosszul írtam pár szót... Minek vagy te ezen az oldalon?? Nem az volt a kérdés hogy van-e helyesírási hibám!! Elfelejtettem oda írni hogy okoskodók és mindent tudó tökéletes emberek kíméljenek! Köszi
2012. máj. 20. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Elfelejtetted, hogy az odaírni egy szó? Figyu, te komolyan gondolod, hogy anélkül, hogy bármit tudna rólad bárki, megmondja, mennyi tanulás kell neked? Hát tippeltem abból, ami kiderült rólad. ... pá
2012. máj. 20. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem gondolom h bárki meg mondja h mennyit tanuljak! Csak arra lettem volna kíváncsi h mondjuk egy kettesért mekkora elvárás van?!
2012. máj. 20. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Az igekötős igéket nézd át, az még a ketteshez is kell.

*megmondja

2012. máj. 20. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
20% a kettes. Számold ki. De egyébként nem kell valami sokat tudni a ketteshez. Ott minden hülyét átrugdalnak.
2012. máj. 21. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!