Mennyit kell ahhoz tanulni hogy meglegyen a szóbeli érettségim?
Figyelt kérdés
Estin tanulok, most érettségizek és nekem nem az a lényeg h jó jegyet kapjak hanem csak hogy meglegyen mindenből.2012. máj. 20. 19:03
1/6 anonim válasza:
Abból ítélve, hogy írni sem tudsz, elég sokat!
2/6 A kérdező kommentje:
Na azért mert siettem és rosszul írtam pár szót... Minek vagy te ezen az oldalon?? Nem az volt a kérdés hogy van-e helyesírási hibám!! Elfelejtettem oda írni hogy okoskodók és mindent tudó tökéletes emberek kíméljenek! Köszi
2012. máj. 20. 21:50
3/6 anonim válasza:
Elfelejtetted, hogy az odaírni egy szó? Figyu, te komolyan gondolod, hogy anélkül, hogy bármit tudna rólad bárki, megmondja, mennyi tanulás kell neked? Hát tippeltem abból, ami kiderült rólad. ... pá
4/6 A kérdező kommentje:
Nem gondolom h bárki meg mondja h mennyit tanuljak! Csak arra lettem volna kíváncsi h mondjuk egy kettesért mekkora elvárás van?!
2012. máj. 20. 23:19
5/6 anonim válasza:
Az igekötős igéket nézd át, az még a ketteshez is kell.
*megmondja
6/6 anonim válasza:
20% a kettes. Számold ki. De egyébként nem kell valami sokat tudni a ketteshez. Ott minden hülyét átrugdalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!