Melyik egyetem a legjobb Biológusi részen?
Figyelt kérdés
Biológus akarok lenni:D rovarokkal foglalkozni (entomológus) és azt szeretném kérdezni melyik egyetem kínálna nekem a legjobb lehetőséget biológus szakra?:D (sajnos ahogy néztem Magyarországon nincs entomológia :( ezért külföldön kellene Msc-re menni:/ )2012. máj. 20. 15:45
1/9 anonim válasza:
Ha Magyarországon tanulsz, akkor szerintem nem is kérdés, hogy Szegeden van a legjobb biológus képzés, külföldön nem tudom, de nyílván az alapképzést itthon is el tudod végezni, max. Msc-t nem itthon csinálod
2/9 bensdorp válasza:
Ha külföldre terveznék MSc-re menni, biztosan annak néznék utána először, hogy melyik magyar egyetem BSc képzése ismert/elismert külföldön. Találtam egy EU-s adatbázist, ahol csak az ELTÉ-t említik meg biológia szakon, így hát én azt választanám. [link]
3/9 anonim válasza:
Én azt nem választanám, mert fele évfolyam onnan jött át, mert azt mondták, hogy nagyon rossz volt ott a képzés + a társaság.. de lehet neked bejön, kiderül majd.
4/9 anonim válasza:
Én a szegedi egyetemet javaslom,főleg mivel a testvéregyeteme a Cambridge University,szóval ha okos vagy,akkor simán kikerülhetsz
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek:D
2012. máj. 21. 14:58
6/9 A kérdező kommentje:
És valamilyen egyetemet tudtok ahol entomológiát lehet tanulni?:D
2012. máj. 21. 15:02
7/9 anonim válasza:
Külföldön igen,elég sok van,Magyarországon nem tudok.
8/9 anonim válasza:
Nem tudok sajnos én se, max. úgy, hogy ökológia és akkor azzal foglalkozol, de az meg nem ugyanaz
9/9 anonim válasza:
Az ELTE-t semmiképpen se válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!