Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt bioszosok! Ti hogy...

Emelt bioszosok! Ti hogy álltok a szóbeli felkészüléssel?

Figyelt kérdés

2012. máj. 19. 16:17
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Még nem tudom az írásbeli eredményem, de már az infarktus kerülget. Itthon számoltam, és 45-nél nem lesz jobb. :S Utálom magam, amiért ilyen leblokkolós vagyok vizsgaszitukban. Itthon legalább 60-ra meg tudtam volna írni. Mindegy, búcsúzom az orvositól. :(
2012. jún. 6. 00:34
 22/30 anonim ***** válasza:
Utolsó: annyira ne temesd, én is itthon egy 50 %-ot számoltam, annál nem többet, erre tegnap megtudtam, hogy 61 :)
2012. jún. 6. 05:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Én is max. 60-at számoltam, erre kiderült h 67, nem sokkal több, de azért az is örömre ad okot nálam :)
2012. jún. 6. 09:19
 24/30 A kérdező kommentje:
Még én sem tudom az eredményem, de az biztos, hogy itthon én is jobban megírtam volna..
2012. jún. 6. 12:18
 25/30 anonim ***** válasza:
én is teljes mértékig blokkolós típus vagyok...engem nagyon idegesít,hogy amúgy mindig jobbat írok itthon,mint a vizsgán,más meg többet tud vizsgán mint amúgy...látszik,hogy ez az érettségi nem arra megy rá,hogy ki mennyit tud (persze szerepe van benne),hanem hogy milyen állapotban vagy.
2012. jún. 7. 10:29
 26/30 A kérdező kommentje:

igen, olyan dolgokat rontottam el, amiket amúgy tudok :S

és az idegesít a legjobban, hogy volt olyan ahol kijavítottam a jót rosszra

2012. jún. 7. 12:13
 27/30 anonim ***** válasza:

engem meg az idegesít,h pl a a magzatos esszében,amit írtam átgondoltam,de ilyen idegbajos tempóban,és gondoltam erre-arra,de csak 1-2 dolgot írtam vázlatnak,mert hát úgyis megvan a fejemben...gondoltam én...na mind1,megírtam,aztán elkezdtem átnézni a többi feladatot,de beugrott h nem írtam le hogy a magzati tüdő össze van esve,és a felsírásos dolgot,tudjátok,de akkor épp a másik feladattal szöszöltem,és mire azt befejeztem,elfelejteztem a tüdőről...ezért levontak 2 pontot:(

aztán meg egy másik feladatnál:a lebontós-mitokondriumosnál,először rosszat írtam a nitrgéngyűjtős kérdéshez,de kijavítottam,és a sor mellé írtam a jó választ,a rosszat meg áthúztam.SZÓ SZERINT azt írtam,ami a megoldókulcsban van,de nem fogadta el a javító tanárom.:( Nem mertem fellebbezni ezárt az 1 pontért,mert hallottam a pontlevonós rémtörténetekről:(

Ti mertetek volna?

2012. jún. 7. 13:44
 28/30 A kérdező kommentje:

Én fellebbeztem 1 pontért. Azért az 1 pont is pont!

Milyen rémtörténeteket hallottál?

2012. jún. 7. 13:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,hogy pl nem hogy megadták volna az 1 pontot,hanem még le is vontak:S

én nem mertem:S 80 pontos lett az írásbelim,de halasztottam,és félek,hogy ezen múlik,de attól is féltem,hogy ha fellebbezek,és esetleg levonnak(mert ilyen az én szerencsém),akkor meg azon múlik.

2012. jún. 7. 14:07
 30/30 anonim ***** válasza:

Neked milyen lett?

hova mennél?én az állatorvosit jelöltem be első helyen,de oda meg mindenkinek tök sok pontja van.nekem még így is csak 436.nem hiszem,hogy az elég a sok 442,és több pontos mellett nekem.bár reménykedem még.

2012. jún. 7. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!