Emelt bioszosok! Ti hogy álltok a szóbeli felkészüléssel?
igen, olyan dolgokat rontottam el, amiket amúgy tudok :S
és az idegesít a legjobban, hogy volt olyan ahol kijavítottam a jót rosszra
engem meg az idegesít,h pl a a magzatos esszében,amit írtam átgondoltam,de ilyen idegbajos tempóban,és gondoltam erre-arra,de csak 1-2 dolgot írtam vázlatnak,mert hát úgyis megvan a fejemben...gondoltam én...na mind1,megírtam,aztán elkezdtem átnézni a többi feladatot,de beugrott h nem írtam le hogy a magzati tüdő össze van esve,és a felsírásos dolgot,tudjátok,de akkor épp a másik feladattal szöszöltem,és mire azt befejeztem,elfelejteztem a tüdőről...ezért levontak 2 pontot:(
aztán meg egy másik feladatnál:a lebontós-mitokondriumosnál,először rosszat írtam a nitrgéngyűjtős kérdéshez,de kijavítottam,és a sor mellé írtam a jó választ,a rosszat meg áthúztam.SZÓ SZERINT azt írtam,ami a megoldókulcsban van,de nem fogadta el a javító tanárom.:( Nem mertem fellebbezni ezárt az 1 pontért,mert hallottam a pontlevonós rémtörténetekről:(
Ti mertetek volna?
Én fellebbeztem 1 pontért. Azért az 1 pont is pont!
Milyen rémtörténeteket hallottál?
Hát nem tudom,hogy pl nem hogy megadták volna az 1 pontot,hanem még le is vontak:S
én nem mertem:S 80 pontos lett az írásbelim,de halasztottam,és félek,hogy ezen múlik,de attól is féltem,hogy ha fellebbezek,és esetleg levonnak(mert ilyen az én szerencsém),akkor meg azon múlik.
Neked milyen lett?
hova mennél?én az állatorvosit jelöltem be első helyen,de oda meg mindenkinek tök sok pontja van.nekem még így is csak 436.nem hiszem,hogy az elég a sok 442,és több pontos mellett nekem.bár reménykedem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!