Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt bioszosok! Ti hogy...

Emelt bioszosok! Ti hogy álltok a szóbeli felkészüléssel?

Figyelt kérdés

2012. máj. 19. 16:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

kb hány %-ra tippelsz?

kinek mi a roszz...én örülnék egy 60 %-nak is :D

2012. máj. 28. 18:45
 12/30 anonim ***** válasza:
Elég ramatyul állok, a genetikához láttam most hozzá, aztán jön az ökológia, majd idegrendszer, aztán növényélettan, ezekkel állok a legnagyobb hadilábon. Nekem már kiderült az írásbeli eredménye, 67% lett.
2012. jún. 2. 14:58
 13/30 A kérdező kommentje:

Én se állok még valami jól. Jó neked, én még nem tudom. És meg vagy elégedve az eredményeddel? Nekem jó lenne :D

És még a szóbelivel felhozhatod 78 %-ra.

2012. jún. 2. 15:26
 14/30 A kérdező kommentje:
Amúgy hova készültök?
2012. jún. 2. 15:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Felhúzhatom, igen, de nem sok esélyt látok rá, mivel emelt kémiára is tanulnom kell, kicsit meg vagyok csúszva. Amúgy gyógyszerészre jelentkeztem, de nem álmodozom nagyon róla, viszont ELTE kémiára szerintem fel fognak venni.
2012. jún. 2. 15:35
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát sok sikert! :)
2012. jún. 2. 16:20
 17/30 anonim ***** válasza:

Írásbelire elég részletesen tanultam meg a témákat, szóval ezen a héten már csak átnézem az anyagot. Írásbeli sokkal rosszabb lett, mint amilyenre gyakorlásnak megírtam a régebbieket, szerintem az idei feladatsor elég szemét volt, de mondjuk ez szubjektív, mert egyesek szerint meg könnyebb volt, mint a régiek.

Amúgy molekuláris bionikára jelentkeztem első helyen.

2012. jún. 4. 16:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Értem, és melyik egyetemen?
2012. jún. 4. 19:08
 19/30 anonim ***** válasza:

Pázmány, második helyre pedig BME biomérnökit, harmadikra ELTE bioszt jelöltem, de ezeket csak úgy másodlagosan, mivel ezekre a szakokra nem igazán szeretnék járni. Ilyen végső esetben jó ez is típusúak...:D Szóval a bionika az igazi célom.

Na és te hova jelentkeztél?

2012. jún. 4. 19:42
 20/30 A kérdező kommentje:
DE-ÁOK-Orvosi Lab. és Képalk. Diagn. Analitikus, DE-Biológia, ME-EK-O.L.és K.D.A., DE-NK-Gyógytornász
2012. jún. 5. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!