Önellenőrző adóbevallást? Kellett csinálnom, és kiír egy hibaüzenetet, amit nem igazán értek, hogy minek is kell megegyeznie, mert ahogy én értelmeztem, úgy minden rendben van. Valaki segítsen! (Hibakód bővebben lent. )
Figyelt kérdés
[Nyomtatvány] Ha ÖNELLENŐRZÉS és FŐLAP (C) mezőben a részleges visszaigénylési kódkocka kitöltött, akkor a [1153-170] D oszlopban SUM[1D..20D] meg kell egyeznie [1153-16-01] lap negatív előjelű és legalább 100 értékű rovatai összegének abszolút értékével (-1D)+(-2D)+(-3D)+(-4D)+(-5D)+(-6D)+(-7D)+(-8D)+(-9D)+(-10D)+(-11D)+(-12C) (Hibakód=<237848/R406>)
Nyomtatási képnél kiírja alulra, hogy "Hibás", pedig az APEH-nél ugyanígy csinált mindent a kedves adóellenőr. Valószínűleg úgy tudja, mint én.
2012. máj. 18. 19:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!