Etr-en kurzusfelvételben. Nem elég a kredit, de nincs mit felvenni, plusz ír ki hibaüzenetet, de nem tudom javítani (? )
Beléptem, felvettem a kötelező kurzusokat + egy választhatót. Ezenkívül csak nyelvvizsga előkészítők vannak, azok is 0 kreditesek. Nincs több amit felvehetnék, és csak 27 kreditem van. az kevés ugye? úgy tudom 30 felett kéne lennie. Az egyik kérdésem az, hogy ezzel mit cisnáljak? én rontok el valamit? ott kerestem hogy "új,ajánlat alapján", végignéztem a többit, ott sincs.
A másik kérdésem pedig: csináltam Teljességvizsgálatot, és kiírta hogy még egy tárgyat fel kell vennem, viszont sehol sem találom azt a tárgyat (mit azt? semmilyet se) De azt írja ez az első félévre kötelező, és még nem vettem fel... Van valakinek valamilyen ötlete? megköszönném, lassan felrobbanok...
1. Akár 5 kreditet is felvehetsz, nem számít!
2. Valahol le lehet kérni a félévekre leosztott kötelező tantárgylistát és megnézni, hogy mi hiányzik!
(nem tom megnézni, hogy hol, mert már végeztem)
nem baj szerintem hogy csak 27-et tudtál felvenni
én is "csak" 29-et tudtam felvenni de azt írták hogy ha csak a kötelezőket veszem fel akkor is meglesz 3 év alatt a 180 kredit úgyhogy no para
attól is függ, hova jársz, általában 30 kredit fölött jár ösztöndíj, de felvenni akármennyit felvehetsz.
keress rá a megadott kurzus nevére, van, hogy nem írja ki alapból a listára, de ha rákeresel, kiadja.
Jo a kreditek kapcsán megnyugodtam, köszi:)
A másikkal az a baj, hogy kiírja ő nekem hogy azt még fel kell vennem, emrt kötelező az első félévre. de sehol sincs, nem tudom felvenni. Beírtam Kurzuskeresésbe a kódját, és kiírta, hogy nincs kurzus amit felvehetnék. Már három napja tárgyfelvétel van, elképzelhető hogy csak később kerül rá a listára?:S
Összesben nézted-e?
Testnevelés kurzusok nincsenek meghirdetve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!