Kinek hogy ment ma a Földrajz érettségi? Melyik feladat okozott nehézséget?
nekem végülis egész jól, 80 pont felettre számítok. topográfia egyszerű volt, az első feladatban figyelmetlenség miatt kellett javítanom :D a második feladatnál azért már nyeltem egyet (szudétás), de végül valahogy megoldottam, 2-3 pontot veszítek ott max, 3. feladat a gátas, ott igazából első 4et ugye kiírhattuk a szövegből, az utolsó kettőre mit válaszoltatok?
4. feladatot bemákoltam, mert pont tegnap este foglalkoztam egy ilyennel, így az ment teljesen
5. feladat, hát. törnöm kellett a fejem:D
6. feladat is jó lett, kivéve ha a 4. kép rozsdaövezet, mert én külső munkahelyövet írtam
7. feladat, itt első hármat kapásból elrontottam, a többi mind jó lett
8. feladat - reményeim szerint ezek jók
9. feladat - szarul olvastam el a feladatot, és nem a régiókat írtam elsőnek :D aztán persze kijavítottam, és így az is mind jó
10. is szerintem hibátlan lesz
11. - itt figyelmetlen voltam és veszítettem egy pontot
12. azóta sem tudom a megoldását, erre azt írtam, hogy fűtőanyagok eltüzelése, savas eső, talajkárosodás - fogalmam sincs, jó e :D
Szia nekem is csak elbizonytalanodtam mikor megláttam ezt: [link]
de azóta hivatalos javító kulcsot meg tekintve megnyugodtam
végül 62 pontos lett ha jól számoltam szóbelivel csak meglesz a 4es:) Reménykedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!