Milyennek találtátok a mai közép és emelt kémia érettségit?
Figyelt kérdés
Nehéz volt? Hosszú?
Két emeltet csináltok? Milyen volt így együtt?
hány százalékra számítotok?
2012. máj. 16. 10:55
11/32 anonim válasza:
A biosz írásbelim kb. 65 úgyhogy idén nem fog sikerülni, majd remélem jövőre.Nagyon bánt, mert rengeteget tanultam és kémiából és jobbra számítottam.
13/32 anonim válasza:
Neked milyenek lettek a megoldókulcs alapján?
14/32 A kérdező kommentje:
84 körül számolom..:/ Ha annyi meglenne akkor lenne 444 pontom. Nekem a bioszom összesen 75 lett..
Én is mérges vagyok, mert itthon simán 90% fölöttieket írtam, időben is voltam, most meg az utolsó percig dolgoztam. Ha van időm átnézni, lehetett volna még pár pontom..
2012. máj. 21. 09:53
16/32 A kérdező kommentje:
Nem, az első az állatorvosi.. Nem hiszem h orvos akarnék lenne, de beírtam..
2012. máj. 21. 19:50
17/32 anonim válasza:
Ne haragudj,nem vettem észre.Biztos sikerülni fog,Sok sikert!!!
18/32 A kérdező kommentje:
megnéztétek az eredményt? milyenek lettek?
2012. jún. 5. 11:30
20/32 anonim válasza:
Nekem tavalyról van 81-es emelt kémiám, idén meg (3x...) újraírtam a kémiát, de csak 60 lett, pedig 1 évig tanultam. Januártól pedig teljes bedobással, szóval én is mérges vagyok... Ha jó lesz a szóbelim akkor is csak 420 pontom lesz. Én már csak vidékben bízom, meg abban, hogy idén mindenkinek rossz lett. (Azt hallottam, hogy az emelt biosz nagyon durva volt idén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!