Vegyész szakon van olyan durva a matek mint egy mérnök szakon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 20:35
1/4 anonim válasza:
Megnéztem neked, az ELTE kémia szakán 2 félév matek van, azt így hirtelen nem tudom kideríteni, hogy ez milyen matek, bár feltételezem, hogy analízis, mert integrálni, deriválni szerintem egy vegyésznek is kell tudni. A BME-n vegyészkaron (vegyész- és biomérnököknek) és építőmérnökin tudom, hogy 3 félév matek van, 2 analízis, egy valószínűségszámítás, szóval ha ezt vesszük, akkor a 2 félév nem olyan durva, mint a 3.
2/4 anonim válasza:
Hát vegyész szakon elég durva matek van, bár teljesen másféle, mint egy mérnöki szakon. :D
Én inkább a mérnöki szak matekját választanám, de hát ez beállítottság kérdése is. De ha nagyon hadilábon állsz a matekkal, ne menj kémiára inkább talán, mert nagyon megszenvedsz, mire elvégzed, már ha elvégzed. :S
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából nincs semmi bajom a matekkal, csak kíváncsi voltam, hogy bár kevesebb matek van, jellegét tekintve milyen viszonyban a mérnökis matekkal.
2012. máj. 15. 18:56
4/4 anonim válasza:
vegyész vagyok és komolyan veszik a matekot,nekünk is 2 félév van,(de lesz még egy a továbbiakban ami lényegében matek,csak már komolyabb nevet kapott :D)
van mérnök haverom és szerintem megközelíti az ő matekjuk nehézségi szintjét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!