Lehet így belőlem gépészmérnök? A többi lent.
Figyelt kérdés
Humán osztályban voltam és heti két orában tanultam a matematikát es kettőben a fizikát. Matekból a 4 éves átlag 3 és fizikából is. Humán beállitottságu vagyok, de imádom a gépeket, szerkezeteket nézni, hogy működnek a mechanikához is konyitok. Érettségim van de a matek nem volt érettsegi tantárgy sem a fizika és anyagi gondok miatt 1 évet dolgoznom kellett suli után. Lehetek valaha gépészmérnök?2012. máj. 12. 19:32
1/5 anonim válasza:
Matek nem volt kötelező érettségi t.tárgy ?
-Azt meg hogy sikerült összehozni ?
/A kérdésedre a válasz nagyban függ az Én kérdésemre adott válaszoddal/
-Egyébként nem, szerintem nem sok esélyed van arra, hogy kompetens gépészmérnök legyél, sajnálom.
Elég sok Matek kell ahhoz a szakmához.
2/5 A kérdező kommentje:
Ugy,hogy erdélyi vagyok és itt a humán osztályokban nem kell matekból érettsegizni.
2012. máj. 12. 19:44
3/5 A kérdező kommentje:
És ha magánórára járnék?
2012. máj. 12. 19:46
4/5 anonim válasza:
lehetsz, csak nagyon nagy kitartás kell hozzá, hogy minden anyagot bepótolj! de ha igazán akarod, sikerülhet, hiszen nem egy lehetetlen célt tűzöl ki magad elé... amit az ember gimiben heti 2-4 órában (nálunk legalábbis ennyi volt) tanul, az összesítve 1-2 év alatt bepótolhatja.
5/5 anonim válasza:
Nem! hagyd meg azoknak a szakot akik 4 évet küzdöttek érte vagy még többet!
Ugyanakkor azért próbáld meg!
és sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!