Szerintetek jó módszer államvizsgára?
Turizmus vendéglátás szakon végzek. 38tételem van, átlagban olyan 7-8oldal. Már 3 hete olvasgatom és tudok olyan 18at..vagy hozzá tudok szólni. Junius 18án lesz az államvizsga.
Átolvasom a tételt aláhuzom a lényeget és utána azt olvasgatom.. van amiről egy oldalas vázlatot írok. majd a végén újra átveszem majd az egészet
Én jogra jártam, nekem kb. 1000 tételem volt, úgyhogy húzogatásra, jegyzetelésre semmi idő nem volt, sokszor újraolvasásra sem. Ezen kívül volt összesen kb. 5 tétel kidolgozva ebből, a többi meg rendesen tankönyvben.
Én simán olvastam az anyagot, nagyon odafigyelve, fontosabb/érdekesebb dolgokra visszatérve.
El nem tudom képzelni, hogy hogyan sikerült volna, ha a régi, általános iskolás módszerekkel próbáltam volna... (amit te is írsz).
De, ha neked bejön, akkor jó módszer. Mindenkinek sajátja van, te látod, mikor haladsz jól, meg mennyi az anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!