Most végzek a középiskolában, kémia emeltre jelentkeztem, de a közép már megvan. Ha nem megyek be szóbelire akkor ugyanúgy járnak el mint az előrehozottaknál?
Tehát leérettségiztem rendesen mindenből ..a kémia közép már megvan.Elmegyek megírom most a kémia emelt irásbelit,de ha rossz lesz akkor nem megyek be szóbelire.Ez jár valamilyen következménnyel vagy ugyanúgy mint előrehozottnál be sem kerül a bizonyítványba és nyoma sem lesz ?
előre is köszi
20:48: Bemásolom még egyszer a korábbi válaszomat, hátha megérted másodszorra:
"Ha négy kötelező és egy választott tárgyból érvényes (>=2) eredménye van valakinek, akkor a bizonyítványt kiállítják. Egy tárgyból csak egy eredmény kerülhet bele, elégtelen pedig sosem."
Eszerint nem függ attól, hogy van-e valakinek korábbról érettségije kémiából; ez a szöveg azt jelenti, hogy ha négy kötelező és egy választott tárgyból érvényes (>=2) eredménye van valakinek, akkor a bizonyítványt kiállítják. Tehát nincs különbség.
Próbáld meg értelmezve olvasni a szöveget inkább ahelyett, hogy azt ócsárolnád, aki válaszolt és a saját szabadidejéből segíteni próbál neked is (amit egyébként nem érdemelsz meg). Szóval én érdemben és kimerítően válaszoltam, te nem tudsz érdemben olvasni.
17:32: stimmt. Vagyis pontosan azt mondod, amit én mondtam, miközben azon vitatkozol, hogy melyikünk mondta azt, amit mondtam. A bizonyítványba egy tárgyból egy eredmény kerülhet bele (akkor is, ha még nyolcféleképpen próbáljátok kétségbe vonni), a másik eredmény pedig tanúsítványra kerül. A tanúsítvány nem része a bizonyítványnak, csak melléklete. Ez óriási különbség, mivel ha valahol be kell mutatnod az érettségi bizonyítványodat, akkor minden látszani fog, ami benne van, viszont a tanúsítványt vagy bemutatod mellé, vagy nem, tetszésed szerint.
További vita helyett ismételten javaslom mindenkinek a 100/1997-es kormányrendelet olvasgatását, ugyanis az az érettségi vizsgaszabályzat, és ami abban le van írva, az nem vélemény, hanem jogszabály (mondhatni szentírás). És ezek mind benne vannak, tehát aki nem hisz nekem, az utánanézhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!